Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Κορυφαίος Ευρωπαίος ακοντιστής της γενιάς του ο αθλητής του Φίλιππου Γιαννιτσών Δ.Τσίτσος



Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ συγχαίρει τον αθλητή του συλλόγου Τσίτσο Δημήτρη για την επιτυχημένη συμμετοχή του με την Ολυμπιακή αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στους ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ στην Τιφλίδα της Γεωργίας κατά το διάστημα 22/7 έως 2/8/2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική αποστολή απαρτίστηκε από 10 κορυφαίους πρωταθλητές του στίβου υπεύθυνος προπονητής των οποίων επιλέχθηκε ο προπονητής του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ κ. Τασόπουλος Σταύρος στον οποίον ανήκουν πολλά συγχαρητήρια καθώς εκπροσωπώντας τη χώρα με τα χρώματα της εθνικής τίμησε το σύλλογο αλλά και την πόλη των Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσίτσος κατέκτησε την 7η θέση μεταξύ αθλητών από 51 χώρες της Ευρώπης με την υποσημείωση ότι συναγωνίστηκε μόνο με μεγαλύτερους αθλητές (γεννημένους το 1999) ενώ ο ίδιος είναι γεννημένος το 2000, καθώς κανένας ευρωπαίος ακοντιστής της γενιάς του δεν κατόρθωσε να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε τόσο σπουδαίους αγώνες.

Μετά από την επίτευξη της καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών στην Ελλάδα στον ακοντισμό παμπαίδων α’ (68,30μ) και μετά από την επίτευξη του ορίου πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Κολομβία (69,88μ.), ήρθε ως επιστέγασμα των προσπαθειών του κορυφαίου πρωταθλητή μας Τσίτσου Δημήτρη και προπονητή μας κ. Τασόπουλου Σταύρου η άκρως επιτυχημένη παρουσία τους στους Πανευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας στην Τιφλίδα ως μέλη της Εθνικής Ελλάδος.
Τα συγχαρητήριά μας, λοιπόν, τους ανήκουν όπως και οι ευχές μας για ανάλογη συνέχεια στην προσπάθειά τους να τιμήσουν το Σύλλογο, την πόλη και, φυσικά, την Ελλάδα.
Το Δ.Σ του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου