Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Γιαγιά από την Πάτρα μπήκε πρώτη στο ΤΕΙ!



Κατάφερε να μπει πρώτη στην σχολή της παρότι είναι γιαγιά με δύο εγγόνια! Η θέληση της Ελένης Αντωνοπούλου ήταν τέτοια που ξεπέρασε κάθε εμπόδιο στην προσπάθειά της να σπουδάσει. Τα κατάφερε όμως και θα είναι η μεγαλύτερη φοιτήτρια στο ΤΕΙ Πάτρας όπου πέτυχε! Ήταν ένα όνειρο που διατηρούσε επί χρόνια. Από την εποχή που σταμάτησε το σχολείο, καθώς παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία. Ωστόσο, αργότερα και παρότι είχε τρία παιδιά αποφάσισε να συνεχίσει για να πάρει το απολυτήριο του λυκείου, που ήταν και ο
μεγάλος της καημός.

Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν πολύ καλή, έχοντας μάλιστα υψηλή βαθμολογία στα μαθήματα, στο Εσπερινό Λύκειο όπου φοιτούσε. Αυτό ήταν και το ερέθισμα για να διαβάσει για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Άλλωστε η στήριξη που είχε από τον σύζυγό της και τα παιδιά της ήταν θερμή.

Έτσι από το πρωί η οικογένεια έχει ως μέλος μια φοιτήτρια 51 ετών με τρία παιδιά και δύο εγγόνια και άπαντες γλεντούν την μεγάλη επιτυχία. Η μια της κόρη που βρισκόταν σε διακοπές μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός επέστρεψε στην Πάτρα για να γιορτάσει μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου