Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Μεϊμαράκης: Τέλος το «ροζ συννεφάκι» του ΣΥΡΙΖΑ – Πάμε για πρωτιά στις εκλογές



Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, σημείωσε πως κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πειστικά γιατί ο Αλέξης Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε εκλογές, κατηγορώντας τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «την κοπανάει».«Είχε τη στήριξή μας ώστε να μην πάει σε εκλογές», ανέφερε, κατηγορώντας των ξανά ότι «θεωρεί πως η Ελλάδα είναι Κουμουνδούρου, για να λύσει τα εσωκομματικά του».

«Τι έρχεται να πει; Ότι θα αλλάξει το μνημόνιο που υπέγραψε; Στο τέλος θα γίνει αντιμνημονιακός», ανέφερε σκωπτικά.
Ο Ευ. Μεϊμαράκης έκανε ακόμα λόγο για «φτηνιάρικα ψέματα» του Αλέξη Τσίπρα, που «την κοπανάει» γιατί δεν θέλει να εφαρμόσει το μνημόνιο που ψήφισε.
Σημείωσε πως η ΝΔ θα προσπαθήσει να προχωρήσει σε βελτιώσει στο μνημόνιο, ενώ, αναφορικά με τις εκλογές, τάχθηκε υπέρ της «συνεργασίας με μακροπρόθεσμο πρόγραμμα».
Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εκλογική επίδοση της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως «στόχος της ΝΔ είναι η πρωτιά στις εκλογές».
Τον Ιανουάριο οι πολίτες πίστευαν στο «ροζ συννεφάκι» του ΣΥΡΙΖΑ, είπε, ενώ τώρα θα κρίνουν με διαφορετικά κριτήρια.
Χαρακτήρισε το κόμμα του ως την μεγάλη παράταξη της κεντροδεξιάς, ενώ ανέφερε ότι το κόμμα του δεν αιφνιδιάστηκε από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου