Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

17o Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης & Πολιτισμού στους Γαλατάδες



Με επιτυχία διεξήχθη το 17ο Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης & Πολιτισμού στους Γαλατάδες Πέλλας. Το Φεστιβάλ αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην πολιτιστική ζωή του τόπου, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και συνεισφέρει στην κοινωνική πρόοδο.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Εταιρίας Αστικού Πολιτισμού “Φίλιππος” Γαλατάδων θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για την παρουσία των χορευτικών τους τμημάτων, τον Λαογραφικό Όμιλο Αριδαίας "Οι Άλμωπες",τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογος Νέας Πέλλας(προσφύγων Ανατολικής Θράκης)...
τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμιανού "Ο Διογένης", τον Μορφωτικό Περιβαλλοντικό Όμιλο Πέλλας "Η Αρχαία Πέλλα",τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αδένδρου ¨Η Πρόοδος" και τέλος τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών περιοχής Πρέβεζας που ταξίδεψαν και βρέθηκαν κοντά μας τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ χαρίζοντάς μας μια ξεχωριστή παράσταση. Ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να είναι η απαρχή μιας φιλίας μεταξύ των δύο συλλόγων και να ανταμώνουμε συχνά.
Ακόμα ευχαριστούμε το παιδικό τμήμα οριεντάλ, τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς που συμμετείχαν ενεργά την τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων.
Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για τις ευγενικές προσφορές τους. Σάλλης Αθανάσιος(γεωργικά εφόδια), Ουγγρίνης Κατασκευαστική, Γερογιάννης Κωνσταντίνος(P.S. Hospital), Λασκαρίδης Κωνσταντίνος(συστήματα αλουμινίου σιδηροκατακευές EXALCO), Πέτρος Ζουμπούλης(κομμώσεις ανδρών), Παύλου Γεώργιος(ηλεκτροτεχνουργείο αυτοκινήτων), Παρασκευαϊδης Κατασκευαστική, Ουγγρίνης Εμμανουήλ(οπωροκηπευτικά), Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος(οπωροκηπευτικά), Ηλεκτραγορά  Mega Electrics  Τόπκας  και τέλος την Εθελοντική ομάδα του συλλόγου μας για την άψογη συνεργασία και βοήθεια  στην διοργάνωση του φεστιβάλ.


   


  Βίντεο :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου