Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Αποχωρήσεις από το «Ποτάμι» Πέλλας.Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο



Ανακοινώθηκαν επίσημα οι υποψήφιοι ανά νομό στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.Στην Μακεδονία καταγράφηκαν σοβαρά προβλήματα στη συγκρότηση των λιστών σ’όλους τους νομούς,καθώς παρατηρήθηκαν ηχηρές αποχωρήσεις υποψηφίων που συμμετείχαν στις εκλογές του Ιανουαρίου .Στην Πέλλα αίσθηση δημιουργεί η απουσία από το ψηφοδέλτιο των υποψήφιων στις εκλογές του Ιανουαρίου κ.Κώστα Παπαδόπουλου  και Χρήστου Τροχίδη οι οποίοι ως τώρα δεν έχουν κάνει καμία δήλωση στήριξης.Οι υποψήφιοι στο «Ποτάμι» είναι:

Αγαθού Αναστασία
Γραμματικού Ευάγγελος
Ροδοβίτης Ευάγγελος
Ρίζος Νικόλαος
Κάτσιου Αικατερίνη
Θεοδώσης Ιάκωβος

6 σχόλια:

  1. Εντύπωση μας προξένησε ο τίτλος του άρθρου σας που παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στον Ν. Πέλλας. Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για αποχωρήσεις! Η προσπάθεια διεύρυνσης του ψηφοδελτίου μας, τόσο γεωγραφικά, με την ένταξη της κας. Κάτσιου από την Κρύα Βρύση, όσο και επαγγελματικά, με τον αγρότη κ. Ροδοβίτη, προσπαθεί να παρουσιαστεί ως αποσύνθεση από το μπλογκ σας. Από που προκύπτει αυτό; Την στιγμή που οι περισσότεροι συνδυασμοί κατεβαίνουν με διαφοροποιήσεις γιατί γίνεται ΜΟΝΟ για Το Ποτάμι λόγος για αποχωρήσεις; Γιατί δεν επικοινωνήσατε μαζί μας για να διασταυρώσετε τυχών πληροφορίες που είχατε; Μάλλον επειδή δεν υπάρχουν, αφού και ο Χρήστος Τροχίδης και ο Κώστας Παπαδόπουλος παραμένουν ενεργά μέλη μας και στηρίζουν Το Ποτάμι στις επερχόμενες εκλογές!

    Ας δούμε όμως λίγο πως παρουσιάσατε τα ψηφοδέλτια στον νομό μας.
    - Το Ποτάμι
    Τίτλος: Αποχωρήσεις από το "Ποτάμι" Πέλλας. Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο
    Αλλαγές στο ψηφοδέλτιο: 2/6
    - ΣΥΡΙΖΑ
    Τίτλος: Το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα
    Αλλαγές: 2/6
    - ΚΚΕ
    Τίτλος: Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Πέλλα
    Αλλαγές: 3/6
    - ΠΑΣΟΚ
    Τίτλος: Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα
    Αλλαγές: 2/6
    - ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    Τίτλος: Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέλλας
    Αλλαγές: 2/6

    Πραγματικά μας είναι δύσκολο αγαπητό Πέλλα Δώθε να καταλάβουμε τον λόγο για τόση κακεντρέχεια. Εκτός και αν πρόκειται για σκοπιμότητα. Ζητάμε συγγνώμη που η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου μας δεν είχε αρκετή δόση ίντριγκας ώστε να συντηρεί μία κάποια παραφιλολογία και να τροφοδοτεί τα τοπικά μέσα με ιστορίες μέρα παρά μέρα. Δυστυχώς η Ενημέρωση είναι πολύ βαρετή συγκριτικά με το Κουτσομπολιό...

    Θα ενημερωθείτε για τις υποψηφιότητες του Ποταμιού στον Ν. Πέλλας και τα βιογραφικά τους εντός της εβδομάδας με Δελτίο Τύπου. Εντωμεταξύ αναμένουμε την αποκατάσταση της αλήθειας.

    Με εκτίμηση,
    Το Ποτάμι Ν. Πέλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το "Ποτάμι" Πέλλας.
    Γεγονός πρώτο.Στο ψηφοδέλτιο που ανακοινώθηκε δεν συμμετέχουν δύο υποψήφιοι από εκείνο του Ιανουαρίου.
    Γεγονός Δεύτερο.Δεν υπήρξε καμμία ανακοίνωση από τους ίδιους τους μη συμμετέχοντες για τους λόγους της αποχώρησής τους από το ψηφοδέλτιο.Ούτε φυσικά δημόσια δήλωση ως πολιτευτές του κόμματός σας πως συνεχίζουν να στηρίζουν και να συμμετέχουν ενεργά όπως εσείς δηλώνετε αλλά όχι οι ίδιοι.
    Γεγονός Τρίτο.Εμείς δεν χρησιμοποιήσαμε στη ανάρτησή μας τον όρο "αποσύνθεση" αλλά κάναμε λόγο για αποχωρήσεις και μη συμμετοχή,πράγμα αυταπόδεικτο.
    Γεγονός Τέταρτο.Δημοσιεύουμε όλες τις δηλώσεις υποψηφίων ή πρώην υποψηφίων αν και εφ'όσον αυτές υπάρχουν και μας αποσταλλούν.Οι δύο μη συμμετέχοντες ουδέποτε εξέδωσαν ανακοίνωση
    Γεγονός Πέμπτο.Ουδέποτε το "Ποτάμι" Πέλλας εξέδωσε ανακοίνωση περί διεύρυνσης του ψηφοδελτίου.
    Γεγονός Έκτο .Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστή στο πανελλήνιο η αποχώρηση από το Ποτάμι ,σημαντικών κομματικών στελεχών του και ταυτόχρονα η προσχώρησή τους σε άλλο κόμμα.
    Με βάση τα παραπάνω η παρέμβασή σας θεωρούμε πως είναι άκυρη και υπερβολική.
    Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως η προσπάθεια των κομμάτων να βαφτίζουν "το κρέας ,ψάρι" για να δικαιολογήσουν "ενοχλητικά ζητήματα" είναι πλέον γνωστή και αποτελεί συνήθη πρακτική.Πολύ περισσότερο σε προεκλογικές περιόδους.
    "Πέλλα Δώθε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό Πέλλα Δώθε,

    1) Όντως το ψηφοδέλτιό μας είναι ανανεωμένο κατά τα 2/6, γεγονός σύνηθες, όπως δείξαμε παραπάνω, για αρκετούς συνδυασμούς του Νομού. Οι τίτλοι όμως των άρθρων για τους υπόλοιπους δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο επιθετικοί όσο στην παρούσα ανάρτηση.
    2) Έχετε απόλυτο δίκαιο, δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ ανακοίνωση. Ούτε στήριξης! Ούτε αποχώρησης! Πως συμπεράνατε ότι πρόκειται για αποχωρήσεις; Ξέρουμε ότι δεν επικοινωνήσατε με τους ίδιους, όπως δεν επικοινωνήσατε και με εμάς. Γιατί λοιπόν κάνατε αυτή την αυθαίρετη επιλογή;
    3) Άλλο μη συμμετοχή, που ισχύει στην περίπτωσή μας, και άλλο αποχώρηση.
    4) Αναγνωρίζουμε την καθυστέρηση από δική μας πλευρά να αποστείλουμε Δελτίο Τύπου, όπως επίσης και να έρθουμε σε συνεννόηση με τα μέλη μας για να συντάξουν επιστολές στήριξης. Βλέπετε, τα μέλη του Ποταμιού είμαστε νέοι στην πολιτική, τέτοιες διαδικασίες μας είναι πρωτόγνωρες και παλεύουμε να ανταπεξέλθουμε ανάμεσα σε επαγγελματικές και πολιτικές υποχρεώσεις. Αν και αμφιβάλουμε ότι έχετε στην διάθεσή σας 10 επιστολές στήριξης από υποψήφιους του Γενάρη που δεν θα κατέλθουν τώρα στις εκλογές.
    5) Με την προκήρυξη των εκλογών, έγινε γνωστό στο πανελλήνιο με δήλωση του επικεφαλής μας Σταύρου Θεοδωράκη ότι Το Ποτάμι θα κατέβει πανελλαδικά ενδυναμωμένο και με διευρυμένες λίστες ανά την επικράτεια.
    6) Γεγονός είναι ότι αποχώρησαν 6 στελέχη του Ποταμιού, σκέτο. Ως σημαντικά θέλουν να τα παρουσιάζουν μέσα της επιρροής της ΝΔ. Παράλληλα πάντως με τις 6 αυτές αποχωρήσεις, Το Ποτάμι έκανε νέες συνεργασίες την περασμένη βδομάδα, πιστό στον ρόλο του ως δύναμη σύνθεσης! Πλέον, πέρα από τους ΜΕΤΑρρυθμιστές, την Δράση και την Οικολογία-Ευρώπη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε μέλη των Μπροστά Σήμερα | Fwd Greece Today και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

    Πρόθεσή μας ήταν να αποσαφηνίσουμε κάποια πράγματα. Άλλα κόμματα είναι αυτά που βαφτίζουν το κρέας ψάρι, όχι Το Ποτάμι.

    Εμείς θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα!
    Εμείς Μπορούμε!
    Τώρα Ποτάμι!

    Φιλικά,
    Το Ποτάμι Ν. Πέλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομη πιστευουν μερικοι τον Θεοδωρακη; Κριμα, οσοι τον γνωριζουν προσωπικα γνωριζουν τη λατρεια του για το χρημα. Ο ανθρωπος ειναι ευρωλαγνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγάλτε την πρίζα από τον ανεμιστήρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τζιμης Πανούσης και οι υπόλοιποι που υπονοείς ήταν στην κλειστή ομάδα λογιστών που διαχειρίζονταν την δίψα για χρήμα του Θεοδωράκη. Σοβαρευτείτε, η διαπλοκή έλκεται από την εξουσία. Τα παλιά και νέα (δήθεν) κόμματα εξουσίας είναι βουτηγμένα στην διαπλοκή. Η πρώτη σύμβαση που υπέγραψε η απελθούσα κυβέρνηση ήταν με εταιρεία του ομίλου ΜΠΟΜΠΟΛΑ στην εκμετάλλευση σκουπιδιών. Ακόμα και στην δήθεν άσπιλη ΧΑ η διαπλοκή είναι παρούσα. Δεν είναι δείγμα διαπλοκής να καταφέρεσαι κατά των μεταναστών και την ίδια στιγμή να συνεργάζεσαι μαζί τους σε μπίζνες? Ο Θεοδωράκης γνωρίζει από πρώτο χέρι ως δημοσιογράφος τους διαδρόμους διαπλοκής στο πολιτικό σύστημα, και αυτό τον έκανε επικίνδυνο. Η κατασυκοφαντηση του αποδυναμώνει τις όποιες αποκαλύψεις του. Υιοθετώντας την προπαγάνδα τους, ουσιαστικά δρας εναντίον σου γιατί εσύ δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός σν είσαι και εσύ μέλος της διαπλοκής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή