Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτικοί, επιτέλους... ΣΚΑΣΤΕ!



Της Ιωάννας Στιντσούδη


Επιτέλους, σταματήστε αυτή την ενοχλητική βουή που δημιουργείτε στα αυτιά μας σαν ενοχλητικές σφήκες, ζητιανεύοντας την ψήφο μας -για πολλοστή φορά- για να τρώτε εσείς με χρυσά κουτάλια, μετατρέποντας όλους εμάς σε αληθινούς ζητιάνους!
Σταματήστε να βομβαρδίζετε τη νοημοσύνη μας και να αμφισβητείτε την κρίση μας, πιστεύοντας ότι λέτε καλύτερα παραμύθια από τις γιαγιάδες μας.
Ακόμη και οι λύκοι και οι αλεπούδες των παραμυθιών αυτών στέκονταν πιο αξιοπρεπείς από εσάς, πιο πειστικοί ότι μιλούν και έχουν καλές προθέσεις.
Κλείστε το στόμα σας που μιαίνει ανελέητα έννοιες όπως δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη… Μη σκοτεινιάζετε άλλο το περιεχόμενό τους! Έχει ήδη σκοτεινιαστεί από το σύννεφο των ψεμάτων σας και θαφτεί βαθιά στα έγκατα της Γης, για να μην απειλείται η διαφθορά και η ανισότητα των επιφανειακών της!
Σε περίπτωση που παίρνετε απαλλακτικό των κατηγοριών μας λόγω έλλειψης νοημοσύνης, ο λαός σας ενημερώνει ότι είστε όλοι ανάξιοι των θέσεών σας, όλοι ανεξαιρέτως διεφθαρμένοι και πιστοί υπηρέτες της τσέπης σας, του συμφέροντος του εαυτού σας.
Δε μας πείθετε πια! Μας ρωτήσατε, σας απαντήσαμε και πάλι, κάνατε του κεφαλιού σας, γυρίζοντας την πλάτη στο αίτημα του λαού, κάνοντάς τον να πιστεύει πόσο ανόητος είναι που έτρεφε ακόμα ελπίδες για την περιβόητη αλλαγή.
Εμείς όμως, τολμήσαμε να πούμε «ΟΧΙ», αυτό που δεν κάνατε εσείς, απέναντι στην υποδούλωση της Ελλάδας. Εμείς, που ξέρουμε τι θα πει να δουλεύεις για να φας με μισθό που δε φτάνει και δημιουργεί ανασφάλεια! Εμείς είμαστε οι αληθινοί πατριώτες, όχι εσείς! Εσείς από τύχη βρίσκεστε εκεί που είστε, αδούλευτοι, τεμπέληδες, ανθέλληνες, υψηλόμισθοι ζητιάνοι και παραμυθάδες!
Μη μας ξεδιπλώνετε άλλο το ταλέντο σας, το έχετε είπαμε το παραμύθι… Και την έμπνευση στα προεκλογικά σποτάκια –ΦΤΟΥ ΣΑΣ, μη σας πιάσει το μάτι…
Όμως, αφήστε μας στην ησυχία μας… Το ξέρουμε πως μας έχετε ανάγκη. Ξέρετε πολύ καλά τη δύναμη του λαού. Αυτός σας αξιώνει να κατέχετε την ανάξια θέση σας.
Κι αν όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο μια παρεξηγήσιμη εικόνα σας, κάντε το καθήκον σας: Μπείτε σε έναν «Τιτανικό» και βουλιάξτε να ησυχάσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου