Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η βουλευτής του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου στην Έδεσσα



Η Κατερίνα Μάρκου, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κι εκ νέου υποψήφια, μαζί με την Νιόβη Παυλίδου, καθηγήτρια ΑΠΘ και υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενες από τους υποψήφιους βουλευτές Πέλλας με Το Ποτάμι, Ιάκωβο Θεοδώση και Νικόλαο Ρίζο, καθώς και εθελοντές του κινήματος μας, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 16/9 την Έδεσσα.

Η αντιπροσωπεία του κλιμακίου του Ποταμιού, είχε επικοινωνία με τους επίσημους φορείς, καθώς και με κατοίκους της πόλης. Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου,
από τον οποίο ενημερώθηκε για τις ελλείψεις πόρων στα ταμεία του Δήμου, απόρια των capital controls και των προβλημάτων χρηματοδότησης όλων των έργων, λόγω της δέσμευσης των αποθεματικών των ταμείων, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι εκπρόσωποι του κινήματος επισκέφτηκαν στη συνέχεια τον πρόεδρο του εμποροβιομηχανικού επιμελητήριου Πέλλας κ. Ιορδάνη Τσώτσο, με τον οποίο συζήτησαν τις επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις της Π.Ε. Πέλλας, καθώς και για προτάσεις ελάφρυνσης των επιπτώσεων της κρίσης.

Αμέσως μετά, κατευθύνθηκαν στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας όπου τους υποδέχτηκε σε εγκάρδιο κλίμα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ. Ιωήλ, ο οποίος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία μας, για το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο της Εκκλησίας, καθώς και για την προσφορά της στον τομέα της παιδείας, αλλά και για την παντελή έλλειψη συνεργασίας με τις δομές του κράτους, στο έργο αυτό.

Ακολούθησε περιήγηση στην αγορά και τον πεζόδρομο της πόλης, όπου οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος μας έγιναν δέκτες θετικών σχολίων για τις προτάσεις του κόμματος.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Έδεσσας και αμέσως μετά, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και blogs της Πέλλας στον ψηλό βράχο.

Με εκτίμηση
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifΤο Ποτάμι Ν. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου