Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Υπόθεση Γιακουμάκη: Πληροφορίες για δίωξη σε βάρος πρώην υπουργού και βουλευτή



Δίωξη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων σε βάρος του πρώην υπουργού και βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για την εμπλοκή του στην υπόθεση του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα http://epirusgate.blogspot.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος για την υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών Που άσκησε ποινική δίωξη κατά τριών ατόμων.

Η δίωξη αφορά σε δύο άτομα εντός της σχολής για παράβαση καθήκοντος καθώς και ένα άτομο εκτός σχολής για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.
Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του κ. Μαρκογιαννάκη είχε εμπλακεί στην υπόθεση, αφού, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, είχε μεσολαβήσει, με παρέμβασή του προς τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, προκειμένου να «πέσουν στα μαλακά» οι φοιτητές που φέρονται να ασκούσαν ψυχολογική βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Τότε ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε παραδεχθεί ότι τηλεφώνησε στη Σχολή και μίλησε με τον πρώην διευθυντή κ.Μάντζαρη, για άλλη όμως περίπτωση σπουδαστή, ο οποίος είχε ζωγραφίσει σε τοίχο της σχολής την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού του, με αποτέλεσμα να απειλείται με αποβολή.
Με πληροφορίες από το http://epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου