Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημέρωση για το κτηματολόγιο του Δήμου Σκύδρας



Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της κοινοπραξίας, η οποία έχει αναλάβει την σύνταξη του Κτηματολογίου του Δήμου Σκύδρας, και στελεχών της οικονομικής και τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας. Επιπλέον, παραβρέθηκαν στελέχη των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (Τοπογραφική/Πολεοδομία).

Οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας, Δημήτρης Τσιβίκης  και Ευθύμης Σταμπουλόγλου, ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για την πορεία των εργασιών, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους, ενώ συζητήθηκαν οι άμεσες ενέργειες οι οποίες θα πρέπει να γίνουν καθώς και οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ κοινοπραξίας και υπηρεσιών.
Συμφωνήθηκε να υπάρξει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, νέα συνάντηση, με πρώτο μέλημα την έναρξη της διαδικασίας ενημέρωσης του κοινού, ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη πρόοδος της καταγραφής των περιουσιών.
Ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση των εκπροσώπων της κοινοπραξίας με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Σκύδρας, με το ίδιο αντικείμενο.
Σημειωτέον: το γραφείο κτηματογράφησης προβλέπεται να στηθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2015 και να λειτουργήσει από τα μέσα Ιανουαρίου 2016.
(Συνημμένη φωτογραφία εκπροσώπων της κοινοπραξίας με Προέδρους Κοινοτήτων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου