Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Στον εισαγγελέα ο συνεργάτης του Σαμαρά Σταύρος Παπασταύρου.Κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος



Ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο Στ. Παπασταύρου, πρώην συνεργάτης του Α. Σαμαρά, ως ύποπτος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος.
Στον οικονομικό εισαγγελέα σήμερα ο Σταύρος Παπασταύρου, πρώην στενός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά. Θα εξεταστεί ως ύποπτος ( ανωμοτί κατάθεση) για δυο κακουργήματα σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ .
Έχει κληθεί ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα, Γιάννη Δραγάτση ως ύποπτος για

φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σχετικά με λογαριασμό ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που εντοπίσθηκε από το υλικό της λίστας Λαγκάρντ.
Πρόκειται για έναν κοινό λογαριασμό τον οποίο διέθετε μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος έχει αποβιώσει, αλλά και τη μητέρα του η οποία εκλήθη επίσης ως ύποπτη τέλεσης των ίδιων κακουργημάτων.
Ο κ. Παπασταύρου είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση τον περασμένο μήνα αλλά αντ” αυτού εμφανίσθηκε στη θέση του ο δικηγόρος του, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία .
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού υποστηρίζει ότι ο λογαριασμός ανήκει σε επιχειρηματία, εξήγηση όμως που κατά την εισαγγελική εκτίμηση δεν αποδεικνύεται με βάση τα στοιχεία που επικαλείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου