Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός στα Γιαννιτσά



Ο Γρηγόρης Ψαριανός, συνοδευόμενος από τον οινοπαραγωγό Θωμά Λίγα, τους υποψηφίους βουλευτές του Νομού Πέλλας με Το Ποτάμι, Σούλα Αγαθού και Βαγγέλη Γραμματικού, και εθελοντές του κινήματός μας, επισκέφτηκε χθες Τρίτη 15/9 την πόλη των Γιαννιτσών.
Είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον Δήμο Πέλλας και να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο. Κατά τη συζήτηση, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι δημότες της τοπικής κοινωνίας.

Επίσης ο κ. Ψαριανός συναντήθηκε με ανθρώπους της αγοράς και του παραγωγικού ιστού του τόπου, οι οποίοι επιχειρούν, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στα τοπικά παραγόμενα προϊόντα του κάμπου (κρασιά, αλλαντικά, φρέσκα φρούτα, κομπόστες, κατεψυγμένα λαχανικά, ζυμαρικά κ.α.) παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία.
Τέλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον κόσμο της πόλης των Γιαννιτσών, να απαντήσει σε ερωτήματα πολιτών και να αφουγκραστεί την αγωνία τους, που αναζητούν την πολυπόθητη λύση για σταθερότητα στο πολιτικό και οικονομικό πεδίο, καθώς εδώ και 9 μήνες η χώρα είναι ουσιαστικά ακυβέρνητη και οι αντοχές έχουν εξανεμισθεί. 
Με εκτίμηση
Το Ποτάμι Ν. Πέλλας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου