Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η Δημ.Τ.Ο. Πέλλας Νέας Δημοκρατίας στηρίζει Τζιτζικώστα



Στα πλαίσια των διαδικασιών ανάδειξης νέου Προέδρου στην Νέα Δημοκρατία ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Πέλλας Νικόλαος Θωμαΐδης και τα μέλη της Δημ.Τ.Ε. Πέλλας ανακοινώνουν ομόφωνα την πλήρη υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη που πάντα πορευόταν ενωμένη ακόμα και στις δύσκολες εσωκομματικές διαδικασίες και πάντα αναδείκνυε Άξιους και Ικανούς Αρχηγούς μέσα από μια πληθώρα αξιόλογων στελεχών.

Στην κρίσιμη αυτή καμπή της Χώρας μας Θέλουμε πρόεδρο που να μπορεί να ξαναχτίσει τις σχέσεις της ΝΔ με τους πολίτες και πιστεύουμε ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας πληροί όλες τις προϋποθέσεις να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής.

Προχώρα Απόστολε, είμαστε όλοι μαζί σου…

Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Πέλλας

Πρόεδρος, Νικόλαος Θωμαΐδης
Αντιπρόεδρος, Αργύρης Χαΐνης
Γραμματέας, Μηνάς Παρανός

Μέλη:
Μιχάλης Σιγκούδης
Κώστας Παρδάλης
Κώστας Ντίτουρας
Δημήτρης Ίμπας
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Χρήστος Κασαπίδης
Τριαντάφυλλος Παναγιωτίδης
Πέτρος Σιδώρης
Ανδρέας Στεφανίδης

38 σχόλια:

  1. Αν εξεραίσεις κανα δυο καλα παιδια που φαίνεται πως υπογράφουν ,οι περισσοτεροι στην παρέχουν στηριξη αλλα δυσφήμιση στην υποψηφιοτητα Τζιτζικώστα.Ειδικά ο ένας που του αρέσει να ξερογλείφεται δίπλα σε επώνυμους και να αυτοπροβάλεται ουσιαστικά μεταβάλλεται σε τζιτζικωδιώκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους εχεις πάρει ολους Μαρία ;

      Διαγραφή
    2. Αν όχι ο ίδιος, μόνο ένας υποστηριχτής του θωμαίδη θα μπορούσε να κάνει τέτοιο σεξιστικό σχόλιο. Ντροπή του όποιος το έκανε. Αλλά ποιος το έχασε το ήθος για να το βρείτε εσείς. Και ίσως το Πέλλα Δώθε θα έπρεπε να αρχίσει να λογοκρίνει τέτοιου είδους σχόλια τα οποία παρατηρούνται και σε άλλες αναρτήσεις.

      Διαγραφή
    3. Προς 12.59~~~δεν μπορούσε να τους πάρει η Μαρια φιλαρακι γιατί τους είχες καπαρωμενους και τους ήθελες όλους για την πάρτη σου αχορταγο αγορι~~~~Θ.Α.Γ.

      Διαγραφή
    4. οχι και φιλαράκι, ουτε και αχορταγο αγόρι
      ξερεις εσυ απο αυτά βλέπω

      Διαγραφή
  2. Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ; ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την προεκλογική περίοδο δεν άνοιξαν ούτε μία ημέρα. Σε λιγότερο από 12 ώρες από την στιγμή που ο Τζιτζικώστας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του (και μάλιστα Σαββατοκύριακο) πρόλαβαν όμως να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν ομόφωνα την στήριξή τους πριν δουν μάλιστα ποιοι άλλοι μπορεί να είναι υποψήφιοι. Πόσο πιο στημένο και πόσο πιο κατάντια για αυτήν την έρμη την τοπική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι τα ιδια στην ΝΔουλα... Απο τζακι και ανεπάγγελτος.
    το 70% που πείρε στην πέλλα θα γίνει 7% !!!
    Προσωπικά το βλέπω κόμα κάτι σαν την Φώφη.
    Αντε και περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καποιοι ονειρευονται να συνεχισουν το εργο που ξεκινησαν πριν απο 6 χρονια. Την απολυτη διαλυση της ΝΔ. Αρκει να κρατανε τον τιτλο του προεδρου. Ας μας εξηγησουν πρωτα ποια ηταν η προσφορα τους αυτα τα τελευταια 6 χρονια, ας μας εξηγησουν μαλλον καλυτερα ποια ηταν η προσφορα τους και τα προηγουμενα χρονια στο κομμα της Νεας Δημοκρατιας και μετα ας μας πουνε τι και ποιον πρεπει να στηριξουμε για αυριανο ηγετη του κομματος. Τα υπολοιπα απο κοντα στις συνελευσεις. Αν εχουν το θαρρος να τις συγκαλεσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τη στιγμή που θέλουν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του , θα πρέπει να παραιτηθούν όλοι τους. Τα όργανα της τοπικής θα πρέπει να κρατήσουν ουδέτερη στάση , είναι εκπρόσωποι του κόμματος και όχι κάποιου υποψήφιου. Αλλά ποιος θέλει να αφήσει τη θεσούλα και το τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά έλεγε Κυριακή βράδυ ο Καρασμάνης με τον Λάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν τον λες και αυτόφωτο τον Τζιτζικώστα. Όπως γράφει και ένας άλλος κάπου αλλού ο πατέρας του υπήρξε για περισσότερα από 25 χρόνια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός με όλες της κυβερνήσεις που συμμετείχε(με ακραίες δεξιές αντιλήψεις μάλιστα). Δεν ξέρω σε τι διαφέρει από άλλους βουλευτές όπως Μητσοτάκη, Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτη, Καραγκούνη, Καραμανλή. Αν έτσι πρόκειται να χτυπήσουμε τα τζάκια ευχαριστώ δεν θα πάρω ΕΛΕΟΣ πια με αυτό το κόμμα. Ας το διαλύσουν καλύτερα μπας και γεννηθεί κάτι πραγματικά καινούριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε Νίκο; Μας τελείωσε ο Σαμαράς και ο Διονύσης και ψάχνουμε να βρούμε τον επόμενο να είμαστε μέσα στα πράγματα; Και όταν βγει ο Τζιτζικώστας πρόεδρος θα τρέχουμε να στήνουμε νέες τοπικές στο νομό για το νέο σου φιλαράκι; Ελπίζω μόνο στις επόμενες τοπικές εκλογές για πρόεδροι τοπικών γραφείων να υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι από ένας έτσι ώστε να υπάρχει συμμετοχή και να μην αναγκαζόμαστε να καταφεύγουμε και πάλι σε άλλους μεθόδους προκειμένου να μην γίνουμε ρεζίλι λόγο της μικρής συμμετοχής όπως χαρακτηριστικά έλεγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ένα θέμα που όλοι πρέπει να τοποθετηθούν και να μην είναι όλοι με όλους ή να εμφανίζονται οι γνωστοί "μάγκες" που ψηφίζουνε Δευτέρα. Ο Θωμαίδης έχει τα κότσια να τοποθετηθεί επώνυμα το Σάββατο. Οι υπόλοιποι; Kαλά κρασά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, να τοποθετηθεί. και να μας πει γιατί επί των ημερών του είχαμε τέτοια εγκληματική αδράνεια του κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

      Διαγραφή
    2. γιατι δεν τον ρωτας, σιγουρα τον βλεπεις εξω, τι φοβασαι, μηπως την απαντηση ;;

      Διαγραφή
  11. Θα απαντήσω ευχαρίστως σε όλες τις απορίες και κατηγορίες σας αλλά μονο κατ ιδίαν. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για την ΝΔ τα λέμε απο κοντα και ευχαρίστως να παραχωρήσω την θέση μου σε όποιον την επιθυμεί. Νίκος Θωμαίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλά ρε θωμαίδη κατα την περίοδο των εκλογών για περιφερειάρχης εσύ γυρνούσες στα τραπέζια και στους χορούς με τον Ιωαννίδη τώρα τζίτζι τί έγινε ? ή όλα ήταν μόνο για να φαίνεσαι και επίσης γιατί να ψηφίσουμε τζιτζι τί έκανε για την πέλλα ?οεο ? πες μου ένα έργο πνοής ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με ποιο δικαίωμα γραφεις θωμαίδη ότι ολόκληρη η πέλλα στηρίζει τζιτζικώστα ή μήπως νομιζεις ότι έσείς 5-6 άτομα είστε όλοι η πέλλα , βαθιά νυχτωμένοι έιστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ότι δηλαδή ο Θωμαΐδης εκφράζει τη ΝΔ στα Γιαννιτσά. Εντάξει το σίγουρο είναι ότι σε αυτή την πόλη το γέλιο δεν θα λείψει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
    ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ

    ΤΟΤΕ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΑΝ

    ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακριβώς όπως τα λέει ο 8:48. Δηλαδή ρε θωμαιδη τι νομίζεις οτι είσαι? Γιατί δεν δίνεις εσυ για Προέδρος του κόμματος? Την επόμενη φορά στην τοπική δεν θα βγεις ούτε μέλος γιατί απλά τέτοιους τύπους δεν τους χρειάζεται η ΝΔ. Η τοπική επιτροπή είναι η βάση του κόμματος και ακριβώς επειδή εκεί βρίσκονται ολα τα μέλη δεν επιτρέπεται να κάνει τέτοιου είδους στηρίξεις η τοπικη η οποια είναι επίσημο όργανο του κόμματος. Ασχολείται και δουλεύει Εντατικά μόνον για το συμφέρων του κόμματος και μόνον σε γενικό και συνολικό επίπεδο. Ποτέ εξειδικευμένα και ποτε μονόπλευρα. Εσυ προσωπικά Θωμαΐδη να βγεις και να στηρίξεις όποιον θέλεις όπως και όλα τα μέλη οχι όμως ο Προέδρος της τοπικής. Με πολυ αγάπη ένας πρώην Προέδρος τοπικής της ΝΔ.
    Σημ: Μην δημιουργείτε αντιπαλότητα στον κόσμο αλλά αντίθετα κάντε συσπείρωση ειδικά τωρα που η παράταξη πονάει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑΣ ΛΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. POSO IPOKRITES ISTE
    AN EKANE DILOSI STIRIXIS YPER TIS DIKI SAS EPILOGIS DEN THA LEGATE KOUVENTA den Exete to tharos TIS gnomis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε Νικολάκη ζητάς να συναντηθούμε για να μας εξηγήσεις πως διέλυσες την τοπική;
    Πως την έκανες παράρτημα του βουλευτικού γραφείου; Πως έγινες υποτακτικός του Σταμενίτη; Πως κατάφερες και έγινες ο χειρότερος πρόεδρος της τοπικής που πέρασε ποτέ κανείς από τα Γιαννιτσά; Πως κυνήγησες τον Τζίτζη στις περιφερειακές εκλογές;
    Νικολάκη, κάντην με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν σε παίρνει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο Σταμενιτη βοήθησε? Αυτός δουλεύει τον εαυτό του , βοήθεια δεν γίνεται από τα καφέ με το τηλέφωνο στο αυτί. Όταν ερθει κανένας υπουργός τρέχει να φωτογραφηθεί ,του ειπαν οτι έχει φωτογένεια?

      Διαγραφή
    2. την επομενη φορα θα παρει γκασμα και φτυαρι οπως κανεις εσυ στου Καραασμαν

      Διαγραφή
  20. Διευκρινήσεις σχετικά με τα σχόλια των αναγνωστών

    Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσες και όσους με τα δεκάδες σχόλιά σας βοηθάτε στο να γίνει ένας ζωντανός διάλογος. Ωστόσο θα θέλαμε να επισημάνουμε 2 πράγματα όσον αφορά τους σχολιασμού σας.
    1ον, από εδώ και στο εξής σχόλια τα οποία υπογράφονται στο τέλος με ονοματεπώνυμο θα αναρτώνται μόνο εφόσον αποστέλλονται μέσω λογαριασμού της google. Σε άλλη περίπτωση θα παραμένουν σε εποπτεία μέχρις ότου μας στείλετε τα σχόλια εκ νέου είτε μέσω mail στο pelladothe@yahoo.gr, είτε μέσω μηνύματος στο προφίλ μας στο facebook προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται όντως για τα πρόσωπα τα οποία φέρονται να υπογράφουν. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι η δική σας προστασία καθώς ο οποιοσδήποτε αν θέλει μπορεί να στέλνει επώνυμα σχόλια χωρίς να είμαστε σε θέση να αποδεικνύουμε την γνησιότητα των στοιχείων του.
    2ον, σχόλια τα οποία κρίνονται ως σεξιστικά δεν θα αναρτώνται.

    Ευχαριστούμε και πάλι για την συμμετοχή σας και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

    Εκ της διαχείρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαίρομαι που με αφορμή εμενα ανεβαίνει η κινητικότητα στα σχόλια του Πέλλα Δώθε, ξερω οτι κακώς απαντάω αλλά δεν εχω κατι να χάσω ετσι κι αλλιώς ειμαι βολεμένος γιατι και πολλα λεφτά και πολυ δόξα κέρδισα απο την ενασχόληση μου με το κόμμα. Μου αρεσει που βγάζετε τα εσώψυχα σας και δεν το καταπίνετε ολο αυτο το φαρμάκι που κρύβεται μεσα σας, θα επαναλάβω απλα οτι ειναι καλοδεχούμενα ολα τα σχόλια και η κριτική αλλά δίνω μεγαλύτερη σημασία στα επώνυμα και στα κατ´ ιδίαν και πιστέψτε με εκείνα δεν έχουν καμια σχέση με τα δικά σας, ως εκ τούτου δεν έχουν και πολύ σημασια ολα αυτα που γράφετε Νίκος Θωμαιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Θωμαϊδη.
      Καταρχάς βιαστήκατε να βγάλετε δήλωση υπέρ κάποιου υποψηφίου.
      Άλλωστε ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων.
      Ο ρόλος που σας έχει ανατεθεί ως πρόεδρος τοπικής Πέλλας δεν είναι να εκφράζει προσωπικές απόψεις (με τις υπογραφές των μελών της Τ.Ο) αλλά να πείσετε τον κόσμο να πάει να ψηφήσει υπέρ οποιουδήποτε τον εκφράζει.
      Σας παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό σε όλες τις σχεδόν τις σημαντικές συναντήσεις που έχετε παραβρεθεί με τον ρόλο του προέδρου και με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των εκάστοτε περιστάσεων .Να σας πω δε ότι ο λαός μας έχει κάποιες παροιμίες που τις περισσότερες φορές είναι καλό να μην τις ξεχνάμε….. όπως η εξής: «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι»

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ κατ αρχη για τα ευπρεπή σας σχόλια, πιθανόν να έχετε δίκιο όσον αφορά την βιασύνη για την δήλωση στήριξης αλλά θα σας θυμίσω πόσοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ βγήκαν πριν απο εμάς και υποστήριξαν κάποιον αν δυνάμει υποψήφιο χωρίς κάν να έχει κάνει επίσημη δήλωση πρόθεσης υποψηφιότητας. Θεωρώ οτι ο ρόλος του Προέδου ειναι και να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις και γι αυτες κρίνεται, ο ρόλος του Προέδρου της Τοπικής και της ΝΟΔΕ ειναι πολιτικός και οχι μονο εκτελεστικός. Επειδή με παρακολουθείτε όπως λέτε θα ήταν χρήσιμο για μενα να μου πείτε ποτε και που δεν μπόρεσα κατα την γνώμη σας να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων μια και σ αυτες τις συναντήσεις είμαστε παντα λίγα κομματικά στελέχη παρόντα και άρα δεν μπορείτε να έχετε αποψη εκτός αν είσασταν παρών και ειναι ετσι θα ήθελα να πιούμε εναν καφε και να τα πούμε απο κοντα και οχι απο εδω, με ενδιαφέρει οποιαδήποτε καλόπιστη κριτική ΝΘ

      Διαγραφή
  22. Ειλικρινα δεν θέλω να υποστηριξω τον Κο Θωμαίδη, δεν τον γνωρίζω αλλωστε και τόσο καλά, παρακολουθώ τα κομματικά της ΝΔ αν και δεν εχω καποιον θεσμικό ρόλο, οικογενειακες υποχρεωσεις δεν μου το επιτρέπουν προς το παρόν. Εχω να πω ομως ότι εδω και παρα πολύ καιρό μόνο αυτόν βλέπω να ασχολειτε με την ΝΔ στον Νομό, οι τοποθετήσεις του μεχρι τωρα ήταν αρκετα οικανοποιητικές και κομματικά συνετές, η εμφανίσεις του στην τηλεόραση ηταν ανω του μετρίου και ηταν αρκετά μαχητικός και καλα ενημερωμένος, απο τα δελτία τυπου και τα ΜΜΕ βλέπω οτι είναι πάντα και παντου παρών στις κομματικές διεργασίες. ήμουν στην κομματική εκδήλωση που εγινε και ειδα μια παρα πολυ καλη οργανωση, βλεπω μια δραστηριοτητα πολυ υψηλή οταν σε αλλες εποχές την περιοχή μας επισκέπτονταν κομματικά στελέχη καθε δυο και τρια χρόνια. Η σημερινή τοπικη εχει καθε δύο η τρεις μηνες και καποιον καλεσμενο. Μην ξεχνάτε οτι κληθηκαν να διαχειριστούν τις κομματικες υποχρεώσεις σε πολυ δυσκολες εποχες την στιγμη που πολλοι απο εσας που τον επικρίνετε φοβαστε δημοσια να πειτε οτι ειστε ΝΔ... αν είστε ! Εχουν διεξαγαγει 5 η 6 εκογικες διαδικασίες σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα με οργανωτική τουλαχιστον επιτυχία οταν εσεις κι εγω καθόμαστε στον καναπε μας και γράφουμε ανώνυμα σχόλια κακοπροέραιτα πολλές φορές. Θα χαρώ την επομενη φορα να δω μεγαλη συμμετοχή στις εκλογές για την τοπική οργανωση, ισως να ειμαι και εγω παρών και να ζητήσω την ψήφο γνωνστών και φίλων. Ισως να εκανε λαθος η τοπικη με την δηλωση στηριξης, αυτο θα φανεί συντομα αν δεν την δικαιώση το αποτέλεσμα. Είναι πάντως σίγουρο ότι αυτό ''πείραξε'' μόνο όσους δεν συμφωνούν με την συγκεκριμένη επιλογη.
    Γράφω ανώνυμα γιατι δεν υπάρχει λογος μια και το κείμενο μου δεν ειναι καταγγελτικό. Αν ειχα ενστασεις θα την δημοσιευα επώνυμα.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νίκο, ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Επειδή αναφέρεσαι στη δόξα… μα εσύ όπου βλέπεις υποψηφιότητα τρέχεις από πίσω και κυνηγάς τη δόξα. Είναι θεμιτό, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει. Και το χειρότερο για σένα είναι που έγινες τσιράκι του Σταμενίτη.
    Όλοι οι πρόεδροι, μπορεί να είχαν την προτίμησή τους αλλά κρατούσαν αποστάσεις. Δυστυχώς όμως την πάτησες. Σε εγκλώβισε ο Σταμενίτης. Έψαχνε δεκανίκια για να κρατηθεί στον αφρό, δεν είχε τη λαϊκή αποδοχή. Το ίδιο δεν έκανε και με το περιφερειακό ψηφοδέλτιο; Δεν το έκανε, αυτός; Για να έχει έτοιμη ομάδα υποστήριξης στις εκλογές. Και μόλις σήκωσε κεφάλι ο Μπαρμπαγιάννης για υποψήφιος, αντ’ αυτού έβαλε τους τρεις νέους.
    Νίκο τζάμπα εκτέθηκες και σχολιάζεσαι σε όλα υα Γιαννιτσά.
    Βλάκας δεν είσαι, είσαι φιλόδοξος και την πάτησες. Ας πρόσεχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με εκπλήσσει που ρωτάτε να σας πούμε που και πότε δεν μπορέσατε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Από την πρώτη στιγμή, κύριε Θωμαϊδη ταυτιστήκατε με τον συγκεκριμένο βουλευτή. Γίνατε βασιλικότερος του βασιλέως. Σας χρησιμοποίησε και από κει ξεκίνησε η κατρακύλα σας, ενώ θα έπρεπε να είστε μια μεγάλη αγκαλιά μια ζεστή καρδιά για όλους.
    Αλλά το πάθος της προβολής και της δόξας σας οδήγησε σε μοιραία λάθη για το κόμμα και σε μεγαλύτερες γκάφες που ουκ έστι αριθμός για να χωρέσει σε ένα μικρό σχόλιο. Με μια κουβέντα πραγματικά δεν σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων σε σύγκριση με όλους τους άλλους προέδρους που πέρασαν και κράτησαν αξιοπρεπή στάση και συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νομίζω ότι ο Θωμαιδης στάθηκε και με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων υπό τις δεδομένες συνθήκες. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι ψυχρή επαγγελματική συμπεριφορά επαγγελματία πολιτικού και έτσι εκδήλωσε την προτίμηση και συμπάθειά του προς τον Σταμενίτη παραπάνω απ ότι ίσως θα έπρεπε λόγω προσωπικής φιλίας. Προτιμώ όμως τον ανθρώπινο παράγοντα από τον επαγγελματία . Κατά τα άλλα τίμησε την θέση που του εμπιστεύθηκε η τοπική τρέχοντας όσο λίγοι για το κόμμα είτε προσκαλώντας πολιτικούς συμμετέχοντας σε όλες τους τις δραστηριότητες και περιοδείες είτε κάνοντας μεγάλη προσπάθεια σε όλες τις εκλογικές μάχες σε όλα τα επίπεδα. Στις περιφερειακές δε -που όλοι τον κατακρίνουμε- ξεπέρασε την προτίμησή του στον Τζίτζι που ήταν πασιφανώς ο νικητής για να προμοτάρει το φάντασμα του Ιωαννίδη πειθόμενος στις επιταγές του κόμματος. Μακάρι να μην αποθαρρυνθεί και εγκαταλείψει την θέση του με τις κριτικές που λαμβάνει γιατί την σημερινή εποχή αντικαταστάτη του πρόθυμο να τρέξει τόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαίρομαι που εξαιτίας μου βγάζετε το δηλητήριο που έχετε μεσα σας και ετσι δεν υπάρχει κίνδυνος να το καταπιείτε. Χαίρομαι επίσης που κανεις απο σας δεν έχει τα κότσια να μου τα πει αυτα απο κοντα και όπως καταλαβαίνετε εσεις οι δυο τρεις ίσως και ένας μονο δεν έχετε καμια σημασια για κενά γιατι τα μηνύματα που παίρνω στην πραγματική ζωή ειναι εντελώς διαφορετικά και τέλος επειδή ειστε ανθρωπάκια για μενα δεν θα χάσω τον χρονο μου για να σας ξανααπαντησω μπορείτε να λυσσαξετε όσο θέλετε με κάνετε και γελάω... Νίκος Θωμαίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σώπα ρε Νίκο...τέτοια επιτυχία στην κοινωνία;;;Ρε μήπως από απλό παρατρεχάμενο αλλών τελικά να σε προτείνουμε για πρωθυπουργό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή