Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Σάλος με την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου



Σάλος έχει προκληθεί στον πολιτικό κόσμο και στα social media από την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος απενεργοποίησε το λογαριασμό του. (Δείτε στο τέλος του κειμένου, τι έγραψε).
Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και ύστερα απο πρόταση του Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ανέλαβε την θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

"Πρωτοστάτης" στις διαδικτυακές αντιδράσεις ήταν η Ραχήλ Μακρή, που θυμήθηκε και ανάρτησε παλαιότερα posts του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με θέσεις που και παλαιότερα είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.
Έντονα επικριτικός για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου είναι και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ το Ποτάμι κάνει λόγο για πολιτικό ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα, που εκπέμπει ρατσισμό και ομοφοβία εντός και εκτός Ελλάδας.


Αντίδραση υπήρξε και από την πρώην βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus της Θεσσαλονίκης η οποία υπενθύμισε ανάρτησή του κ.Καμμένου στο facebook, στην οποία θέλοντας να αποδοκιμάσει τις συγκεντρώσεις υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, χρησιμοποίησε φωτογραφία του Αουσβιτς, παραφράζοντας το οδυνηρό για εκατομμύρια Εβραίους σύνθημα στην καγκελόπορτα του στρατοπέδου.
Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε μάλιστα το Δημήτρη Καμμένο ως φασίστα, ενώ ζήτησε μετ. επιτάσεως την άμεση καθαίρεσή του, αλλιώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, "θα έχουμε πρόβλημα στην Ευρώπη".
Στα tweets, που ακόμα βρίσκονται στο λογαριασμό του Δημήτρη Καμμένου, γίνονται υβριστικές αναφορές στους Εβραίους,  στους ομοφυλόφιλους, στους αριστερούς, αλλά και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου