Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΔ: "Κόκκινο" πανί ο Παπαμιμίκος για τα τηλεφωνήματα υπέρ Τζιτζικώστα!



Την έντονη δυσαρέσκεια των Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν προκαλέσει οι ενέργειες του Ανδρέα Παπαμιμίκου. Αφορμή η στήριξη που φέρεται να παρέχει ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Οι διαδικασίες διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία παίρνουν πλέον.. σκληρές διαστάσεις, όσο τα ονόματα των υποψηφίων αυξάνονται και πλησιάζουμε προς την λήξη της διορίας για κατάθεση υποψηφιότητας, που είναι την Παρασκευή. Έξαλλοι φαίνεται πως είναι οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης με τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη θεωρούν «ανεπίτρεπτο και ασυμβίβαστο, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ και γραμματέας του κόμματος να τάσσεται υπέρ κάποιου υποψηφίου» κι αυτό γιατί ο Ανδρέας Παπαμιμίκος φέρεται να υπστηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.
Μάλιστα, ο γραμματέας της ΝΔ φέρεται να έπαιρνε τηλέφωνα για να ενισχύσει τον Απόστολο Τζιτζικώστα μέσα από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού!
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έκαναν συστάσεις στον κ.Παπαμιμίκο από την Παρασκευή το απόγευμα χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο θέμα παρενέβη και το περιβάλλον του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, μετά από ερώτηση σχετικά με όσα αναφέρουν από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τον γραμματέα της ΝΔ, έλεγαν τα εξής:
«Οι κινήσεις του κ.Παπαμιμίκου υπέρ του κ. Τζιτζικώστα έχουν υποπέσει και στη δική μας προσοχή και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει απόλυτο δίκιο καθώς αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο».

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου