Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η 11η Χορωδιακή Συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών



Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, στις 7.00 το απόγευμα, στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, θα πραγματοποιηθεί η 11η Χορωδιακή Συνάντηση Πέλλας, με συναυλίες χορωδιών, που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.).
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εμφανίσεων των χορωδιών έχει ως εξής:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου, ώρα 19.00
- Μικτή Χορωδία Μουσικής Σχολής Δήμου Τεμπών (Συκουρίου  Λάρισας),
- Χορωδία  Πολιτιστικού Συλλόγου  Κιλκίς,
 - Χορωδία  ΟΤΕ Θεσσαλονίκης,
- Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου, ώρα 19.00
(Δημοτικές Χορωδίες Δήμου Πέλλας)
-         Μικτή Δημοτική Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου,
-          Μικτή Δημοτική  Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης,
-          Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Μυλοτόπου «Οι Καππαδόκες»,
-          Δημοτική Χορωδία  Γιαννιτσών.
Η είσοδος για το κοινό και τις δύο ημέρες θα είναι ελεύθερη.

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Κώστας Μπαλτζίδης
«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι εργάσθηκαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ώστε να διοργανωθεί και φέτος -και μάλιστα για δύο ημέρες- η Χορωδιακή Συνάντηση στο Δήμο Πέλλας που διοργανώνεται από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και αποτελεί πια θεσμό για τον Δήμο Πέλλας», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΔΣ της Επιχείρησης κ. Κώστας Μπαλτζίδης και προσθέτει:
«Επίσης ευχαριστώ θερμά όλους τους χορωδούς, μαέστρους και μουσικούς οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε αυτή την διήμερη γιορτή και επισφραγίζουν έτσι την κοινή προσπάθεια να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας μέσα και  έξω από τα όρια του Δήμου μας. Παράλληλα, να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην αναζήτηση των στοιχείων που μας ενώνουν. Άλλωστε στο Δήμο Πέλλας έχουμε δημιουργήσει μία καλλιτεχνική οικογένεια, που υιοθετεί την μουσική, την χορωδία, για να εκφραστεί. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσει κανείς κυρίως συναισθήματα, σκέψεις, εικόνες, ιδέες, αλλά και γεγονότα ιστορικά που καθόρισαν την  πορεία  του τόπου και του λαού μας.» 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου