Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 20/10



Μην επαναστατείς,
αν δεν έχεις σοβαρό λόγο
και αιτία!


Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να πολλαπλασιάσεις και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μαστορέματα ή την αποκατάσταση μιας ζημιάς, ενώ οι συνθήκες ευνοούν και την άθλησή σου, καλό είναι όμως να κάνεις την αναγκαία προθέρμανση.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης, που αφήνει υποσχέσεις για το σήμερα αλλά όχι για το αύριο. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, πιθανόν να βιώσεις μια προσωρινή ένταση, που θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια απωθημένα.

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ταξιδέψεις, αποκομίζοντας καινούργιες εμπειρίες αλλά και να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο σπουδών. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα αιτήματα ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε περνά δύσκολα, είτε κινείται σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που θα επιθυμούσες.
Ερωτικά
Με την συνδρομή του Άρη οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες αλλά δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να θεωρήσεις πως είναι και οι... τελειωτικές! Γι' αυτό ζήσε το σήμερα, αποφεύγοντας να επενδύσεις στην μονιμότητα.

Γενικά
Μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου αλλά ακόμη κι αν πρόκειται για μια «χοντρή» παρεξήγηση δεν θα έχει τελικά περαιτέρω συνέπειες. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σου ζητά να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στο σπίτι σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση αν κινηθείς ανοργάνωτα και «τσαπατσούλικα»
.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον άνθρωπό σου, έστω κι αν χρειαστεί να διαταράξεις το ήρεμο κλίμα στη σχέση σας. Αυτό που προέχει είναι να βγάλεις τα οριστικά σου συμπεράσματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση ή έναν εκνευρισμό, με αποτέλεσμα κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες. Το «κλειδί» όμως, για να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις, καυγάδες κι απροσεξίες, που θα μπορούσαν να σου κοστίσουν, είναι να βρεις έγκαιρα ένα πεδίο δράσης, ώστε να εκτονώσεις δημιουργικά το περίσσευμα της ενέργειάς σου.
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως νοιώσεις πιο μεγάλη από ποτέ την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά κι εδώ βέβαια το θέμα είναι, αν δίπλα σου βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος που δεν θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου.

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία ή την διατροφή σου, ώστε να προλάβεις την εκδήλωση κάποιων ανεπιθύμητων συμπτωμάτων. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, παίρνοντας ενίοτε και κάποιο ρίσκο κι εδώ το θέμα δεν είναι αν θα πετύχεις τον στόχο σου αλλά το αν θα καταφέρεις να μην ξοδέψεις όλα τα κέρδη σου!
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να καλύψεις πρώτα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου με αποτέλεσμα να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως τελικά ο άνθρωπός σου παρεξηγηθεί με την «αδιαφορία» σου.

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα αναμοχλεύει το παρελθόν σου κι ίσως να φέρει στο προσκήνιο κάποιον/α που θυμήθηκε ξαφνικά να διεκδικήσει κάτι που θεωρεί πως του ανήκει. Από την άλλη πλευρά όμως δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για να αναβιώσει μια συνεργασία που παλαιότερα είχε αποβεί πολύ αποδοτική. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι ή την οικογένειά σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αντιμετωπίσεις γκρίνιες και παράπονα που ίσως να μην έχουν λογική αλλά δεν μπορείς και να τις αγνοήσεις. Σε κάθε περίπτωση, φέρσου ψύχραιμα και υπομονετικά, αφού η τάξη θα επανέλθει πολύ σύντομα!

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή να αναμοχλεύσει μια υπόθεση που θεωρούσες «τελειωμένη», αυξάνοντας την αβεβαιότητα και την ανασφάλειά σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συνδιαλεχθείς με κάποια άτομα που έχουν πολύ διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να καταλήξεις σε έναν «κοινό τόπο».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις τον άνθρωπό σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου, ώστε να γίνεις πιο θελκτικός/η!

Γενικά
Σήμερα καλείσαι να αντεπεξέλθεις σε ένα πλήθος έκτακτων υποχρεώσεων που θα σε κουράσουν πολύ περισσότερο, αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, βάζοντας στο περιθώριο κάποια «υπερβολικά» αιτήματα ή ιδιοτροπίες των άλλων. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει τις ελλείψεις και τις ανεπάρκειές σου κι ίσως τελικά χρειαστεί να εμπλουτίσεις άμεσα τις γνώσεις σου.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου υπόσχεται πολύ έντονες συγκινήσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις τον έρωτά σου με πάθος αλλά χωρίς κανένα φόβο! Κι αν τεθεί κάποιο θέμα εμπιστοσύνης, προσπέρασέ το, αφού μάλλον πρόκειται για «παιχνίδι» του μυαλού σου.

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο κι ίσως προς στιγμή να εγκαταλείψεις... μετέωρες εκείνες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου που δεν «σε συναρπάζουν». Αυτό βέβαια μπορεί να εγείρει ενστάσεις κι αντιδράσεις, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «μάχες». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω, ενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή αστάθεια στον οικονομικό ισολογισμό σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η σχέση σου μπορεί να διαταραχθεί από μια έξωθεν διεκδίκηση κι αν δεν πάρεις έγκαιρα τα «μέτρα» σου, η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει», αφού φαίνεται ότι από την άλλη πλευρά υπάρχει τεράστιο... θράσος!

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με έκτακτα καθήκοντα και υποχρεώσεις, ίσως μάλιστα να προκύψουν μεγαλύτερες δυσκολίες στην αντιμετώπιση θεμάτων, όπου εμπλέκεται και ο συναισθηματικός παράγοντας. Αν όμως επιδείξεις τον συνήθη επαγγελματισμό σου, όλα θα γίνουν τελικά όπως πρέπει. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης μπορεί να εντείνει την επικοινωνία και τις επαφές σου.
Ερωτικά
Η συναισθηματική σου αστάθεια σε κάνει πιο ευαίσθητο κι επιρρεπή σε καταστάσεις που σε μια άλλη στιγμή δεν θα σε συγκινούσαν καθόλου. Κι επειδή έχεις πάντα «ψηλά» το καλό σου όνομα, πρόσεξε τελικά μήπως εκτεθείς για «ψύλλου πήδημα»!

Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να «μεσολαβήσει» σε μια έκτακτη ενίσχυση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο είτε να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ό,τι πάρεις, είτε να ρισκάρεις σε μια αβέβαιη επένδυση. Από την άλλη πλευρά ίσως προκύψει μια σύγκρουση σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα ή βρεθείς στην «λεπτή» θέση να αποκρούσεις ένα αίτημα που δεν θες να ικανοποιήσεις.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση θα νιώσεις την επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι νέο ή διαφορετικό στον σεξουαλικό τομέα κι ίσως η... επιμονή σου να σε ανταμείψει τελικά με μια πρωτόγνωρη εμπειρία, από αυτές που συμβαίνουν μόνον μια φορά!

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα ενδέχεται να σε εμπλέξει σε καταστάσεις όπου κινδυνεύεις να πληγωθείς από την συμπεριφορά των άλλων κι ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη λογική σου για να το αποφύγεις. Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν συνεργάτη σου, από την άλλη πλευρά όμως οι συνθήκες ευνοούν την αναζωπύρωση μιας συνεργασίας που είχε «παγώσει» στο παρελθόν.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μάλλον ευαίσθητη φάση, όπου παίρνεις πολύ στα σοβαρά κάποια πράγματα που μπορεί να λέγονται και για... αστείο! Πριν λοιπόν αρχίσεις να «φορτώνεις», βάλε το μυαλό σου σε μια τάξη κι ασχολήσου με εκείνα που έχουν πραγματική αξία.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου