Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 2/10



Η κάθε μέρα είναι μία ιστορία,
«γράψε» την πιο ωραία!


Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως όμως αναλωθείς σε ανούσιες υποθέσεις, που τελικά θα σε κουράσουν. Καλό είναι λοιπόν να αφιερώσεις και λίγο χρόνο σε επιμορφωτικές δραστηριότητες ή την εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια συνεργασία με ευοίωνες προοπτικές αλλά και την ανεύρεση εργασίας.
Ερωτικά
Μια γνωριμία στο χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, φαίνεται όμως ότι πρόκειται για την αρχή μιας φιλικής και όχι ερωτικής σχέσης. Αντίθετα μια βραδινή έξοδος θα μπορούσε να σου προσφέρει πολλά περισσότερα!
Γενικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ρυθμίσεις ένα εργασιακό σου θέμα ή να ξεκινήσεις μια δουλειά. Μπορεί όμως απλά να περάσεις όμορφα με συναδέλφους σου, συμμετέχοντας σε μια ευχάριστη εκδήλωση ή να απαλλαγείς από καθήκοντα και υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας ανέμελες στιγμές. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δώσει μια θετική ώθηση σε μια οικονομική υπόθεση σου.
Ερωτικά
Το σύμπαν σου επιφυλάσσει αρκετές όμορφες στιγμές με καλή παρέα κι ίσως μπεις στον πειρασμό να επιδιώξεις κάτι περισσότερο. Το θέμα είναι ότι ναι μεν θα περάσεις καλά αλλά αν αναζητάς κάτι πιο «βαθύ», μάλλον θα απογοητευθείς.
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να δραστηριοποιηθείς, ώστε να αντεπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις της ημέρας και τελικά φαίνεται ότι με την βοήθεια της τύχης μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες! Παράλληλα ο ενεργός Δίας αναμένεται να συμβάλλει σε μια θετική εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όπως επίσης σε μια δωρεά, που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση φαίνεται να συγκεντρώνεις την προτίμηση πολλών υποψηφίων κι έχεις το ευχάριστο πρόβλημα να διαλέξεις το «πρόσωπό» που σε ικανοποιεί περισσότερο. Να θυμάσαι όμως ότι άλλο πράγμα είναι τα πλούτη κι άλλο η αγάπη!
Γενικά
Νέες και στο σύνολο τους ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, αφού τόσο ο Ερμής, όσο και ο Δίας ευνοούν την αναμόρφωση ή τον εξοπλισμό του προσωπικού σου χώρου, την οργάνωση μιας οικογενειακής γιορτής αλλά αν χρειαστεί ακόμη και μια μετακόμιση! Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου να αποσυρθείς έστω και για λίγο από το προσκήνιο, ενδέχεται να παρεξηγηθεί από ένα πρόσωπο που θα θεωρήσει την κίνηση σου είτε ως μια πράξη αδιαφορίας, είτε ως πρόσκληση για μια συνεύρεση που δεν θα ήθελες να συμβεί ποτέ!
Γενικά
Μια ευχάριστη είδηση μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση, πολύ περισσότερο αν αφορά σε μια οικονομική υπόθεση σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσεις αμέσως τις σπατάλες και τα κεράσματα! Θα ήταν πιο σοφό να κάνεις μια σημαντική επένδυση ή μια συμφέρουσα αγορά. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους είναι πρόθυμη να διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο και τα ενδιαφέροντα σου.
Ερωτικά
Μέσα στις πολλές γνωριμίες που θα κάνεις υπάρχει και μια που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου κι ας μην έχει «εκθαμβωτικά» χαρακτηριστικά. Ίσως όμως τελικά παρασυρθείς από άλλες εντυπώσεις και δεν της δώσεις την απαιτούμενη σημασία.
Γενικά
Η Σελήνη σους Διδύμους σε καλεί να ανοίξεις πολλά «μέτωπα» αλλά εσύ οφείλεις να επικεντρωθείς απερίσπαστος/η σε αυτά που σε «καίνε», ειδικά σήμερα που ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σου εξασφαλίσει κάθε επιτυχία. Η μόνη προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να κινηθείς με βάση το δικό σου πλάνο κι όχι σύμφωνα με όσα σου συστήνουν κάποιοι άλλοι, που είτε ακούσια, είτε εκούσια σου κόβουν την τύχη!
Ερωτικά
Διανύεις μια περίοδο όπου καλείσαι να ρίξεις το βάρος στην προσωπική σου ανάπτυξη και την διεύρυνση των οριζόντων σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις σχέσεις σου, που ίσως τελικά να παίζουν κι έναν αποπροσανατολιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Γενικά
Η καλή σου τύχη σε προστατεύει από πολλά κι ίσως μάθεις εντελώς τυχαία κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια σωστή εικόνα για τα τεκταινόμενα, ιδιαίτερα στο παρασκήνιο! Παράλληλα, ο Ερμής θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο και να αναδείξεις τα προσόντα σου σε κάθε είδους διαπραγμάτευση, κερδίζοντας πολλούς «πόντους» στο κοινωνικό σου περιβάλλον.
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να εξάψει την περιέργειά σου κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου, φέρνοντάς σε κοντά σε ένα πρόσωπο με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το τι θα συμβεί στη συνέχεια, εξαρτάται κυρίως από σένα.
Γενικά
Η συμβολή ενός φίλου ή μιας φίλης σε μια σημαντική υπόθεση σου μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, ανοίγοντας σου «πόρτες» που για κάποιους άλλους παραμένουν ερμητικά κλειστές. Ίσως πάλι «μυηθείς» σε έναν κοινωνικό κύκλο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο Δίας ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, βοηθώντας σε μάλιστα να αποκομίσεις είτε κέρδη, είτε δόξα!
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τις ερωτικές αναζητήσεις σου, φέρνοντάς σε κοντά σε ένα πρόσωπο που δείχνει να μην έχει ταμπού ή «κολλήματα». Πολύ ενδιαφέρον όμως μπορεί να αποδειχθεί κι ένα «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο!
Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει στην ευόδωση των σχεδίων σου ή τουλάχιστον στην απόσπαση μιας υπόσχεσης για βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο. Γενικά η τύχη είναι με το μέρος σου, μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις τα «ανοίγματα» που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία, όσο κι αν κατά την διάρκεια της ημέρας λάβεις κάποια αντιφατικά μηνύματα ή «πέσεις» πάνω σε αντικρουόμενα συμφέροντα.
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου κι ίσως ταλαιπωρηθείς από μια κυκλοθυμία, είτε δική σου, είτε των άλλων. Ό,τι κι αν συμβεί όμως θα είναι προσωρινό, γι' αυτό μην δώσεις και πολύ μεγάλη σημασία!
Γενικά
Ο Ερμής προωθεί με τον καλύτερο τρόπο τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να σε κατανοήσουν αλλά και να συμβάλλουν στην πρόοδο σου. Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλη για να υπογράψεις μια συμφωνία, να υποβάλλεις ένα αίτημα ή αν χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι, συνδυάζοντας τη δουλειά με την διασκέδαση αλλά και κάποιες «υψηλές» γνωριμίες.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι προτεραιότητές σου είναι μάλλον επαγγελματικές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνεις αδιάφορος/η μπροστά σε μια προσωπική «πρόκληση». Μπορείς μάλιστα να «κρατήσεις επαφή», λειαίνοντας το έδαφος για τα καλά που έρχονται!
Γενικά
Ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές σου βλέψεις, είτε με μια κατακόρυφη αύξηση των εσόδων σου, είτε δίνοντάς σου πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης. Καλό είναι όμως να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου αποφεύγοντας τις αχρείαστες αγορές ή τις άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Αν πάντως σε τρώει το χέρι σου, μπορείς να επενδύσεις σε ένα ταξίδι ή τις σπουδές σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι «προσφορές» θα είναι ουκ ολίγες κι εξαρτάται από σένα το πόσο κοντά θα βρεθείς με ένα από τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως τελικά να δημιουργηθεί θέμα εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου.
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σου με συνεχείς επαφές, αφίξεις αλλά και αποχαιρετισμούς προσώπων, που μπορεί να απορροφήσουν τον χρόνο σου και να μην σου επιτρέψουν να κάνεις όλα αυτά που είχες προγραμματίσει. Παράλληλα όμως, ο Δίας ξέρει τον τρόπο να σου προσφέρει -και μάλιστα εύκολα- μια επωφελή λύση στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του και θα αφήσει πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως βρεθείς στα πρόθυρα ενός μεγάλου σκανδάλου!

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου