Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Στις 22 Νοεμβρίου οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία



Επί πέντε ώρες συνεδρίαζε η γαλάζια Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή - Στο επίκεντρο οι λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας - Οι τέσσερις υποψήφιοι καταστρώνουν προγράμματα περιοδειών

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν πέντε ώρες η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία παρουσία εκπροσώπων των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων, επιχείρησε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από τη διαδικασία ανάδειξης του νέου ηγέτη της παράταξης.


Η ΚΕΦΕ, έπειτα από τη μαραθώνια συνεδρίαση, αποφάσισε πως οι εκλογές για τη διαδοχή στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα γίνουν την Κυριακή στις 22 Νοεμβρίου, ενώ οι επαναληπτικές εκλογές, εφόσον χρειαστεί, θα διεξαχθούν στις 29 του ίδιου μήνα.

Μεταξύ άλλων, στόχος της συνεδρίασης ήταν να καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία που θα στηθούν οι κάλπες, να προσδιοριστούν οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, όπως πόσες κάλπες θα στηθούν και σε ποια μέρη και να κλειδώσει το αντίτιμο συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία για τα εγγεγραμμένα και τα νέα μέλη.

Η γαλάζια Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά την ερχόμενη Δευτέρα, στις 15:00, προκειμένου να «κλείσουν» διαδικαστικά θέματα.

Τον Άδωνι Γεωργιάδη εκπροσώπησε στην ΚΕΦΕ ο συνεργάτης του Στέφανος Σταμούλης, τον Ευάγγελο Μεϊμαρακη ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τάσος Γαϊτάνης, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, και τον Απόστολο Τζιτζικώστα η βουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.   

Τα συνολικά 17 μέλη της Επιτροπής, της οποίας προόδευε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, μεταξύ άλλων, άκουσαν τις εισηγήσεις των τεχνικών συμβούλων για το χρόνο και το χρήμα που απαιτούνται για να στηθεί ένα ασφαλές πληροφοριακό σύστημα που θα εγγυάται το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.
           
Στα επιτελεία των τεσσάρων υποψηφίων, πάντως, έχουν αρχίσει να καταστρώνονται προγράμματα περιοδειών που θα κάνουν και οι τέσσερις υποψήφιοι, προκειμένου να κινητοποιήσουν μέλη, φίλους και ψηφοφόρους της ΝΔ να προσέλθουν στις κάλπες.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου