Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 7/10



Η αγάπη δεν έχει να κάνει με τα φανταχτερά πράγματα,
τα χρήματα ή την επίδειξη,
αλλά με το να είσαι μ’ ένα άτομο
που μπορεί να σε κάνει χαρούμενο,
με τρόπο που κανείς άλλος δεν μπορεί.


Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έναν «λάθος συναγερμό» ή την ανάλωση σου σε ένα εγχείρημα που δεν μπορεί να «σταθεί» στον πραγματικό κόσμο. Καλό είναι λοιπόν να βάλεις «φρένο» στις επιδιώξεις σου κι ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, φωτίζοντας παράλληλα κάποιες παρασκηνιακές «διαδρομές» ατόμων που σίγουρα δεν θέλουν το καλό σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να «παίξεις» αλλά το πώς θα διαχειριστείς τελικά την κατάσταση επαφίεται επάνω σου. Πάντως με δεδομένη την «θολούρα» που επικρατεί είναι μάλλον δύσκολο να δρομολογήσεις μια σχέση εμπιστοσύνης.
Γενικά
Οι καλές σχέσεις σου με τον Ποσειδώνα αρχίζουν και τελειώνουν στις καλλιτεχνικές ή τις μεταφυσικές σου αναζητήσεις, αντίθετα όμως σε πιο πρακτικά θέματα που άπτονται των οικονομικών ή των επαγγελματικών σου, η συμβολή του στις εξελίξεις δεν σε βοηθά. Και όταν καιροφυλακτούν οι «πονηροί», ίσως να μην αρκεί η «κλασική» δυσπιστία σου, αφού έχουν τον τρόπο να βρεθούν ένα βήμα πιο μπροστά από σένα.
Ερωτικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σου επισημαίνει ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που πιστεύεις και τελικά είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις που «υπόσχονται πολλά» αλλά μπορεί να κρύβουν παγίδες.
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε οδηγεί «στις επάλξεις», πρόσεξε όμως μήπως τελικά αυτά για τα οποία παλεύεις στην δουλειά σου δεν είναι παρά χίμαιρες. Ίσως να είναι πολύ πιο χρήσιμο να επέμβεις σε μια οικογενειακή παρεξήγηση πριν το θέμα λάβει μεγάλες διαστάσεις, όπως επίσης να έχεις τον νου σου για ανεπιθύμητους εισβολείς στον χώρο σου. Επιπλέον ,προνόησε για το ενδεχόμενο μιας διαρροής ή πλημμύρας στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία σε κάτι περισσότερο, φαίνεται όμως ότι υπάρχει και «τρίτο πρόσωπο» στη μέση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και βρεθείς ενώπιον μιας μεγάλης «πρόκλησης», φρόντισε να μην εκτεθείς.
Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να βγάλει «στον αφρό» μια ενδοοικογενειακή ίντριγκα με «πρωταγωνιστές» κάποια πρόσωπα από το συγγενικό σου περιβάλλον. Αλλά επειδή πάντα ισχύει η παροιμία «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες», καλό είναι να μην ασχοληθείς με μικρότητες, «κλέβοντας» χρόνο για να ηρεμήσεις, να διαλογιστείς και να βρεθείς κοντά στην φύση.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων και σε μια τέτοια περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση σου. Το ζητούμενο είναι να «τελειώνεις» με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν τιμούν το συναίσθημα σου κι όχι να «κολλήσεις».
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, «απαιτεί» να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις, που ανάλογα με το πώς θα τις χειριστείς μπορούν είτε να σε αναδείξουν, είτε να σε «θάψουν». Κι ίσως τα περισσότερα να συμβούν στο οικονομικό πεδίο, όπου καλείσαι να κινηθείς μετά μεγίστης προσοχής, ώστε να αποφύγεις παγίδες ή λάθη που θα σου στοιχίσουν.
Ερωτικά
Ο Κρόνος δεν σου επιτρέπει να χαρείς τον έρωτα όσο θα ήθελες κι ίσως σε βάλει στην διαδικασία να λύνεις προβλήματα, είτε δικά σου, είτε του/της συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να έχεις μια κρούση από ένα άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο.
Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια προσωρινή σύγχυση σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου αλλά αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, αργά ή γρήγορα θα την βρεις την άκρη. Ίσως κάπως πιο «επίφοβη» να είναι η διέλευση της Σελήνης από τον Λέοντα, αφού μπορεί να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά σου για θέματα υγείας με τον γνωστό υπερβολικό τρόπο.
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε ωθεί να αναζητήσεις την απόλυτη ευτυχία κι ίσως τελικά αφεθείς στο όνειρό σου χωρίς να υπολογίσεις το όποιο «κόστος». Αν όμως αρχίσεις να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες για την συνέχεια, τότε σίγουρα θα το μετανιώσεις.

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, κάτι όμως που κάτω από τις παρούσες συνθήκες θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που είτε συνηθίζουν να κάνουν τις «δουλειές» τους παρασκηνιακά, είτε έχουν ύποπτες διασυνδέσεις. Πριν λοιπόν αρχίσεις να «πετάς την σκούφια σου» για τα όσα «ωραία» σου συμβαίνουν, σκέψου μήπως τελικά πίσω από τα χαμογελαστά πρόσωπα κρύβονται δόλιοι σκοποί.
Ερωτικά
Κάποιες αποκαλύψεις για πράγματα που έχουν γίνει ή ειπωθεί «εν κρυπτώ» μπορεί να ταράξουν την προσωπική σου ζωή κι ίσως αναγκαστείς να απομακρύνεις από δίπλα σου ένα άτομο που κατά τα φαινόμενα είναι ανάξιο της εμπιστοσύνης σου.
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες, επιταχύνοντας τις εξελίξεις, αν όμως κινηθείς απρόσεκτα δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η εμπιστοσύνη που έχεις δείξει σε κάποια πρόσωπα είναι χωρίς αντίκρισμα. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, αφού φαίνεται πώς εξυπηρετεί άλλους στόχους κι άλλα συμφέροντα.
Ερωτικά
Κάποιος/α δεν σου λέει την αλήθεια κι εσύ καλείσαι να βγάλεις άκρη εν μέσω πολλών και αντιφατικών ενδείξεων. Μάλιστα η εμπλοκή κι ενός προσώπου του φιλικού σου περιβάλλοντος, μπορεί να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
Γενικά
Ο Δίας σου έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά και νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις το «μεγάλο άλμα» προς την επιτυχία, από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος δείχνει εξ ίσου πρόθυμος να «τιμωρήσει» κάθε υπερβολή σου. Προσπάθησε λοιπόν να κινηθείς με μέτρο, φροντίζοντας παράλληλα να μην παρασυρθείς σε επιλογές που σου υποδεικνύουν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι έχουν κυρίως κατά νου το δικό τους βόλεμα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να περάσεις όμορφες και ήρεμες στιγμές με τον άνθρωπό σου, κλείνοντας τα αυτιά σου στους «καλοθελητές».
Γενικά
Ο Ποσειδώνας «οργιάζει» και από την στιγμή που οι προθέσεις των άλλων απέναντί σου δεν είναι καθαρές, δεν έχει κανένα νόημα να πηγαίνεις «με τον σταυρό στο χέρι». Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παρανομήσεις αλλά κυρίως να αποφύγεις τις παγίδες που σου στήνουν, αποκαλύπτοντας αν χρειαστεί τον ύποπτο ρόλο κάποιων που άλλα δηλώνουν «επισήμως» κι άλλα κάνουν πίσω από την πλάτη σου.
Ερωτικά
Όταν ο Ποσειδώνας έχει «το πάνω χέρι», οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε αληθοφανείς πλην όμως παραπλανητικές καταστάσεις. Κι αν τυχόν σου μπουν ιδέες να κάνεις κι εσύ τις «πονηριές» σου, πρόσεξε μην «πέσεις στην περίπτωση»!
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναζητήσεις μια νέα πηγή εσόδων, πρόσεξε όμως μήπως πάνω στην «φούρια» σου, πέσεις θύμα κάποιας απάτης. Επιπλέον φρόντισε να καταπολεμήσεις την αφηρημάδα σου, αφού μπορεί να σου στοιχίσει είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Στον αντίποδα μπορείς να καρπωθείς τα οφέλη μιας δραστηριότητας που γίνεται «χωρίς χαρτιά» ή να σου χαρίσουν κάτι που ήθελες πολύ.
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σου «υπόσχεται» μια μοναδική αισθησιακή εμπειρία, που βέβαια μπορείς να ζήσεις με τον άνθρωπο σου. Αν πάλι «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, ίσως τελικά διαπιστώσεις ότι η πραγματικότητα είναι πολύ πιο «λίγη» από την φαντασία σου!
Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα ταράζει την ηρεμία σου και σε φέρνει σε «θέση μάχης». Φαίνεται μάλιστα ότι ένα πρόσωπο που είχες περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη σου, σε απογοητεύει με την στάση του, σε σημείο που να νιώσεις ότι προδόθηκες. Μην ξεχνάς όμως ότι συνήθως στον «πραγματικό» κόσμο τα συμφέροντα αποδεικνύονται πολύ πιο δραστικά από τις αξίες και τις ιδεολογίες.
Ερωτικά
Η συνήθης πρακτική σου να «μην δίνεις στόχο» μπορεί να πέσει στο κενό, γι' αυτό είναι καλό να αποφύγεις ενέργειες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Παντού υπάρχουν «πουλάκια» που «κελαηδούν», είτε έχουν κάποιο προφανές κίνητρο, είτε όχι.

Πηγή:
astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου