Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Λύτρωση στο 90´ για την Αναγέννηση



Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που κέρδισε πολύ δύσκολα με 1-0 στο φινάλε την αξιόμαχη ομάδα της Πέλλας.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο από πλευράς ποιότητας με τις 2 ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο  ημίχρονο η Πέλλα σαφώς πιο καλή απείλησε την κακή Αναγέννηση άλλα δεν κατάφερε  να βάλει γκολ.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε,  με την ομάδα των Γιαννιτσών να μπαίνει εντυπωσιακά και για 15´ στο 2 ο ημίχρονο να πιέζει ασφυχτικά την Πέλλα για το γκολ που δεν ήρθε σε αυτό το διάστημα άλλα έδειξε ότι η γηπεδούχος ομάδα ήταν παρόν στο παιχνίδι.
Η λύτρωση ήρθε στο 90´ με την χρυσή αλλαγή τον νεαρό Κυζερίδη που σκόραρε λυτρώνοντας την ομάδα του , χαρίζοντας 3 υπέρ πολύτιμους βαθμούς.
πολύ καλή η διαιτησία του Σιδηρόπουλου , Σίπκα, Χατζηπέγιο.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Φ. Μητσάκης): Σαββουλίδης,Κοκκινίδης Μπίνας,Δουλκερίδης, Βασιλειάδης , Σίμος, Ουρούντζι(61´ Κυζερίδης),Λαζαρίδης,Σαββουλίδης Ι(90´+ Σαββουλίδης)., Κάρτσιος. Βεζυριανόπουλος (72´ Μπαμπαλής)
Πέλλα (Νινιατσούδης) : Βελκόπουλος,Σταυρακάκης,Καμπούρης(80´ Βογιατζής), Μπουράκης, Σαλίκας (65´ Ιμπας),Κούμπους, Σιαματας, Σαρτίνας, ΓάκηςΠαναγιωτέλης
Γιώργος Χατζηχρήστος -  www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου