Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 9/10



Η ψυχραιμία είναι
η μόνη αντίσταση
σε όσα παραμονεύουν
να σε εξαγριώσουν!


Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να ρυθμίσεις κυρίως εργασιακά θέματα αλλά και οτιδήποτε αφορά στην εύρυθμη λειτουργία του επαγγελματικού ή οικιακού εξοπλισμού σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης ή την προσωπική σου υγιεινή, κάτι που ίσως γίνει με αφορμή μια μάλλον περαστική αδιαθεσία ή δυσανεξία.
Ερωτικά
Ίσως να γνωρίσεις κάποιον/α, είτε στον χώρο της εργασίας σου, είτε με αφορμή την παροχή μιας υπηρεσίας. Φαίνεται όμως ότι μια ενδεχόμενη σχέση μαζί του/της θα «σκοντάψει» σε σοβαρά εμπόδια που δεν θα της επιτρέψουν να «τρέξει» όπως θα ήθελες.
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δώσεις λύση στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, αφού φαίνεται να την χρειάζεται όσο τίποτε άλλο. Ακόμη, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή να κόψεις μια βλαβερή συνήθεια. Παράλληλα όμως εφιστά την προσοχή σου στα οικονομικά, όπου δεν ευνοούνται αγορές ή επενδύσεις αλλά μόνον οι πωλήσεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που φαίνεται «ενδιαφέρον» αλλά τελικά μια σχέση μαζί του μπορεί να κρύβει αρκετές «κακοτοπιές». Κι επειδή έχεις «χορτάσει» από προβλήματα είναι προτιμότερο να περιμένεις μια πιο ευνοϊκή συγκυρία.
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και είναι πιθανόν είτε να υπάρξει «κοσμοσυρροή» στο σπίτι σου, είτε απλά να χρειαστεί να λείψεις από αυτό για αρκετές ώρες, λόγω ενός ταξιδιού. Παράλληλα όμως, θα έχεις την δυνατότητα να προβείς σε κάποιες τεχνικές ρυθμίσεις στον χώρο σου αλλά και να τον «νοικοκυρέψεις».
Ερωτικά
Ο Κρόνος ενδέχεται να σε στενοχωρήσει αρκετά ή να σε φέρει ενώπιον προβλημάτων που απαιτούν μια άμεση λύση. Ίσως χρειαστεί λοιπόν να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι οι ευθύνες σε μια σχέση είναι μοιρασμένες.
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να ξεκινήσεις άμεσα ένα πρόγραμμα διατροφής αλλά και να φροντίσεις γενικότερα την υγεία σου. Την ίδια στιγμή η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να συγκεντρώσεις υλικό και κάθε πληροφορία που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη, καλό είναι όμως να απευθυνθείς στους ειδικούς και να μην κάνεις ό,τι σου λέει ο ένας και ο άλλος.
Ερωτικά
Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το αγαπημένο σου πρόσωπο, δημιουργώντας ένα αίσθημα στέρησης. Είναι στο χέρι σου όμως να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου σε εκείνους/ες που σε «τρέχουν» ποντάροντας στην υπευθυνότητά σου.
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, περιορίζοντας τις αχρείαστες δαπάνες και τα «ανοίγματα». Ενδέχεται μάλιστα να προκύψει μια έκτακτη υποχρέωση, ικανή να ανατρέψει τον προϋπολογισμό σου κι εδώ θα φανεί αν η προνοητικότητά σου μπορεί να «σώσει την παρτίδα». Παράλληλα, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει την ανάγκη σου.
Ερωτικά
Μακάρι να γίνονταν όλα όπως τα θες αλλά δεν βρίσκεσαι σε μια τέτοια φάση. Ο Κρόνος λοιπόν σου συνιστά να «κάτσεις φρόνιμα» και να εκμεταλλευτείς αυτήν την «παύση» για να προσδιορίσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει την διάθεση σου να βρεις ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που αφορούν στην υγεία, την διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου κι από ό,τι φαίνεται πρέπει να ξεκινήσεις περιορίζοντας κάθε τι που θα μπορούσε να σου κάνει «ζημιά». Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε πιέσει υπέρ το δέον σε ένα θέμα που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου.
Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να χαρείς ελεύθερα τον έρωτά σου. Ίσως κάποιες υποχρεώσεις να σε απομακρύνουν από τον άνθρωπό σου, μπορεί όμως και να απογοητευτείς από την στάση του σε ένα σοβαρό ζήτημα.

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να αναδείξει ένα «στενόχωρο» θέμα που ίσως συνδέεται με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν προκύψει το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας ή οικονομικής συναλλαγής με κάποιον/α που «ποντάρει» πολλά στο φιλότιμο σου, να ξέρεις πως ό,τι δώσεις, δεν πρόκειται να το πάρεις πίσω κι ίσως αυτό να γίνει η αφορμή μιας οριστικής ρήξης.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο δείχνει πρόθυμη να σε οδηγήσει σε μια σχέση, που τελεί υπό καθεστώς «παρανομίας» και σίγουρα αν σου τύχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να σκεφτείς καλά το κατά πόσον μπορείς να το διαχειριστείς χωρίς να υποφέρεις.
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να ανταμειφθείς για την προσπάθειά σου. Τα ανάλογα μπορεί να ισχύσουν και για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που παρότι ευεργετήθηκε από σένα, αντί για «ευχαριστώ» θα σε «λούσει» με την κριτική του.
Ερωτικά
Οι ανάγκες των προσώπων που αγαπάς κι εκτιμάς είναι το ίδιο πιεστικές κι ίσως βρεθείς σε δίλημμα για το που θα πρέπει να ρίξεις το βάρος, στην σχέση σου ή τους φίλους και τις φίλες σου. Ό,τι κι αν επιλέξεις πάντως, την γκρίνια δεν την γλιτώνεις!
Γενικά
Ο Κρόνος βάζει «φρένο» στην πολυπραγμοσύνη σου και σου ζητά να επικεντρωθείς σε όσα πρέπει να γίνουν άμεσα, ξεκινώντας μάλιστα από την κάλυψη των υποχρεώσε'ων σου. Επιπλέον, θα ωφεληθείς πολλά αν συνειδητοποιήσεις έγκαιρα ότι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις τα πάντα, αφήνοντας τελικά περισσότερο χώρο στους ειδικούς ή σε εκείνους/ες που ξέρουν καλά τη δουλειά τους.
Ερωτικά
Οι συγκυρίες δεν ευνοούν τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, εκτός κι αν πρόκειται για ένα ταίρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η και θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα ως έχουν, ίσως χρειαστεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου.
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο έρχεται για να σε δικαιώσει ακόμη μια φορά σε μια σειρά από ζητήματα, καλό είναι όμως να περιορίσεις την αυστηρότητά σου απέναντι σε όσους ή όσες λάθεψαν, περιβάλλοντας τους/τις με εμπιστοσύνη και «πατρική στοργή». Παράλληλα, φαίνεται να είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις μια δίαιτα αλλά και να οργανωθείς επαγγελματικά.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε κατευθύνει σε ένα παράλληλο «μπλέξιμο» και μένει να «ζυγίσεις» τα υπέρ και τα κατά και να αποφασίσεις, αν αξίζει τον κόπο ή όχι. Φυσικά δεν τίθεται θέμα αποκλειστικότητας, αντίθετα εκείνο που θα «μετρήσει» περισσότερο είναι η εχεμύθεια.
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να μην μπερδεύεις τις προσωπικές με τις οικονομικές σου υποθέσεις, αφού έτσι κινδυνεύεις να χάσεις εκτός από τα χρήματά σου κι έναν φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, σου επισημαίνει ότι δεν είναι καιρός για επενδύσεις ή αγορές, αντίθετα θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά φειδωλός/η στην οικονομική σου διαχείριση, αφού ενδέχεται να προκύψει μια έκτακτη υποχρέωση.
Ερωτικά
Η Σελήνη στην Παρθένο «παίζει» με την σεξουαλικότητά σου, που την μια στιγμή μπορεί να είναι πολύ έντονη και την άλλη σχεδόν ανύπαρκτη. Παράλληλα, ο Κρόνος ενδέχεται να συμβάλλει σε μια σχετική «δυστοκία», αναβάλλοντας την χαρά σου για αργότερα!
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν είναι βέβαια κι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει κι ίσως τελικά σου «κόψει την φόρα». Αν όμως απογοητευθείς από την εξέλιξη μιας υπόθεσής σου, να θυμάσαι ότι ο καλύτερος τρόπος για να το ξεπεράσεις δεν είναι να κλειστείς στον εαυτό σου αλλά να προσφέρεις όποιες βοήθειες μπορείς σε άλλα πρόσωπα που βρίσκονται επίσης σε δύσκολη θέση.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στην Παρθένο ίσως σε ενθαρρύνει να μπεις σε μια σχέση που όμως μόνον προβλήματα μπορεί να σου φέρει, γι' αυτό ας είσαι επιφυλακτικός/η. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, φαίνεται ότι μια «πίκρα» θα την πάρεις!

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου