Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Όλοι εναντίον όλων στη ΝΔ για την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογής προέδρου



Έντονη διαφωνία έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας που αφορά στο χρόνο διεξαγωγής της εκλογής προέδρου του κόμματος.

Πηγές προσκείμενες στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη , δηλώνουν ότι για τον χρόνο διεξαγωγής θα αποφασίσει κατά πλειοψηφία η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Διευκρινίζουν μάλιστα ότι "όταν σε πέντε ημέρες γίνεται δημοψήφισμα και σε είκοσι ημέρες εθνικές εκλογές, εμείς γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε εσωκομματικές εκλογές μέσα σε 10-15 ημέρες"
προσθέτοντας ότι "θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό οι εσωκομματικές εκλογές, για να αρχίσει να ξεδιπλώνεται η αντιπολιτευτική στρατηγική της ΝΔ". Την ίδια στιγμή ο διευθυντής του γραφείου του κ. Μεϊμαράκη ζήτησε και παρέλαβε από την αρμόδια διεύθυνση του κόμματος τους καταλόγους με τα μέλη της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του συνεδρίου. Πληροφοτρίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε επίσης να ενημερωθεί και για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί όσον αφορά την εκλογή του νέου προέδρου.
Αντίθετη άποψη εκφράζει, όμως ο προσκείμενος  στον Κυριάκο Μητσοτάκη χώρος. Άνθρωποι του κύηλου του, λοιπόν, τονίζουν ότι "οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τί λέμε. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν 15 Νοεμβρίου", αναφερόμενοι στο περιβάλλον Μεϊμαράκη.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο κύκλος του Απόστολου Τζιτζικώστα, με ανθρώπους του πρώην περιφεριάρχη να σημειώνουν ότι "σε κάθε περίπτωση πρέπει να δοθεί επαρκής χρόνος".

alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου