Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Μαρία Καράμπελα: Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου το όραμα του Απόστολου Τζιτζικώστα για ένα Νέο Ξεκίνημα



Τα κόμματα έχουν ανάγκη από κάθαρση και ριζικές αλλαγές με ΝΕΑ και ΙΚΑΝΑ πρόσωπα που θα μπορέσουν και πάλι να κερδίσουν την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ του κόσμουο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει απαξιώσει και όχι άδικα τον πολιτικό κόσμο.
Στην νοοτροπία του παλαιού κομματικού – πολιτικού συστήματος και στις κακές συνήθειες του χθες πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βάλουμε ένα τέλος και να καταρρίψουμε το μέχρι σήμερα κατεστημένο πριν να είναι πολύ αργά.

Η τόσο πληγωμένη και θυμωμένη κοινωνία μας που σήμερα αισθάνεται ότι δεν έχει ΕΠΙΛΟΓΗ και ζητάει την ΑΛΗΘΕΙΑ  χωρίς κολακείες, έχει ανάγκη από έναν «ΗΓΕΤΗ»που θα υπερβαίνει τα όρια των προσωπικών και εσωκομματικών συμφερόντων, ένανΗΓΕΤΗ με ΟΡΑΜΑ που θα βάζει πάνω από όλα την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και το ΜΕΛΟΝ των παιδιών μας.
Όλοι έχουμε ανάγκη να χτίσουμε από την αρχή τα θεμέλια μιας δυνατής και καλά οργανωμένης κοινωνίας με ΘΕΣΜΟΥΣ που έχουμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια.
Στο ΟΡΑΜΑ αυτό του Απόστολου Τζιτζικωστα για ένα Νέο Ξεκίνημα, για μία κοινωνία με ΘΕΣΜΟΥΣ, για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ, δηλώνω παρούσα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις!!
Τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα!
Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αλλαγών!
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΤΩΡΑ
ΘΑ      ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ     ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Μαρία Καράμπελα: Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου το όραμα του Απόστολου Τζιτζικώστα για ένα Νέο Ξεκίνημα

4 σχόλια:

  1. Άντε ρε κοπελιά κάνε καμιά άλλη δουλειά σαν πολυ μας ζαλισες. Επιβεβαιώνεις καθημερινά δημοσιεύοντας το ίδιο άρθρο οτι κάποιο γραμμάτιο εξοφλείς ή θα λαβεις μετα. Πολυ γλυψιμο παρα πολύ σπάτουλα ρίχνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία με τέτοιο ΜΕΛΟΝ που ταζεις δεν βλέπω να έχουμε μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΚΕΦΆΛΑΙΑ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΓΡΆΦΕΙ ΧΑΖΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΜΕ; ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτανει τόσο γλείψιμο ρε κοπελιά. Ούτως ή άλλως τζάμπα θα πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή