Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ημερίδα για το δημογραφικό πρόβλημα-Βράβευση Αριστούχων και επίδοση Σχολικών ειδών



Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 5-10-2015 και ώρα 18.30 στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Πέλλας  στα Γιαννιτσά ο σύλλογος μας διοργάνωσε σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π ημερίδα για το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Ομιλητές ο κ . Καραμπελιάς  Γ.(συγγραφέας-εκδότης του ΄ΑΡΔΗΝ΄),ο    κ. Τσακαλίδης Γ.(εκπρόσωπος τη ς Α.Σ.Π.Ε) και ο κ .Ναυπλιώτης Ι.(πρόεδρος της Μ.Κ.Ο ΄ΘΕΟΦΙΛΟΣ΄.)
Στη συνέχεια ο σύλλογος βράβευσε 161 αριστούχους μαθητές γυμνασίων-λυκείων,60 νέους φοιτητές και 12 νέες πολύτεκνες μητέρες.

Χορηγός για τις βραβεύσεις η Ι.Μ. Μονή Βατοπεδίου εν Άθω. Ο ίδιος ο πανοσιολογιότατος  καθηγούμενος  αρχ .π .Εφραίμ αφού μίλησε στην κατάμεστη κυριολεκτικά αίθουσα ,παρέδωσε τα χρηματικά βραβεία μαζί με ευλογίες απ’ την ιερά μονή του.
Ανταποδίδοντας την τιμή που μας έκανε δια της παρουσίας του και τη γενναιόδωρη χορηγία του-την οποία υποσχέθηκε πως θα επαναλαμβάνει κάθε χρόνο-με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ τον ανακηρύξαμε ΕΠΙΤΙΜΟ  πρόεδρό μας .
Στο τέλος μοιράστηκαν δωρεάν σε 58 ¨ πρωτάκια¨-μέλη μας σχολικές τσάντες(χορηγία της εταιρίας  παιδικών ρούχων ENERGIER S).  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος  Γρ., με τους συνεργάτες του κ. Πασσαλή Χρ. και κ. Επιτροπάκη  Αθ.  , ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π  κ. Μπαλτσίδης  Κ., εκπρόσωπος της Ι. Μητροπόλεως  Έδεσσας ,ο καθηγούμενος της Ι .Μ .Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω  αρχ .π .Μάξιμος ,εκπρόσωποι υπηρεσιών ,συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης αρκετοί σύλλογοι πολυτέκνων Κεντ . και Δ. Μακεδονίας με τους προέδρους και μέλη των Δ.Σ τους όπως της Καβάλας , Δράμας, Χαλκιδικήs, Κιλκίς, Βέροιας , Κοζάνης ,Έδεσσας και Φλώρινας. 
Οι κ. βουλευτές του Ν .Πέλλας δεν παρευρέθησαν  διότι όπως μας ενημέρωσαν είχαν   ορκωμοσία και κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή.  Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας και όλους όσους τίμησαν την  εκδήλωση  μας. 




                                                                                                                                                                                               Για το Δ.Σ .


                                                                                                                                                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


                                                                                                                                                                                    ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου