Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Φιλικό μεταξύ Ικάρων Γιαννιτσών και ΑΟΚ Αιγινιακού



Σ' ένα Κυριακάτικο πρωινό γεμάτο μπάσκετ, η ακαδημία "ΙΚΑΡΟΙ " Γιαννιτσών φιλοξενήθηκε  από τον Α.Ο.Κ. Αιγινιακό σε τουρνουά  φιλικών αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος δύο τμήματα των συνεργαζόμενων  συλλόγων ,ξεκινώντας με το παιδικό και  κατόπιν με το εφηβικό αγοριών, που με τον ενθουσιασμό και την αγωνιστική τους διάθεση έδωσαν ζωντάνια στο παρκέ της ομώνυμης κωμόπολης.


Οι φιλοξενούμενοι Γιαννιτσιώτες  ήταν εξαιρετικοί  σε άμυνα  και επίθεση σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά,δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή τους  Σπόντη Νίκο, να χρησιμοποιήσει το σύνολο των παικτών που είχε στη διάθεση του.Η ομάδα των "Ικάρων"- και στα δύο τμήματα- παρουσίασε ένα ομοιογενές σύνολο, παίζοντας κατά διαστήματα ελκυστικό  μπάσκετ με το σύνολο των παικτών να χρίζονται σκόρερ, δείγμα της ομαδικότητας που θέλει να εμφυσήσει στους παίκτες του ο προπονητής.
"...Και στα δύο παιχνίδια  είχαμε καλή  αμυντική λειτουργία και πλουραλιστική  επιθετική απόδοση, πετυχαίνοντας καλές εμφανίσεις  ψυχολογίας  στα επερχόμενα  πρωτάθλημα εφήβων και  παίδων  της ΕΚΑΣΚΕΜ που ξεκινούν..Ευχαριστούμε τον προπονητή του Αιγινιακού Λοτζανιώτη Ηλία για την υποδοχή και τη φιλοξενία. Τους περιμένουμε στα Γιαννιτσά όποτε θελήσουν!..."" σημείωσε ο Νίκος Σπόντης , κόουτς των "Ικάρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου