Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Θρήνος στη Κοζάνη.Οι γιατροί άφησαν το παιδί να πεθάνει στην κοιλιά της μάνας του



Με νομικές ενέργειες σκοπεύουν να κινηθούν οι γονείς βρέφους, το οποίο γεννήθηκε νεκρό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Όπως υποστηρίζουν οι τραγικοί γονείς πως το μωρό τους θα μπορούσε να έχει σωθεί, αν δε γινόταν σωρεία ιατρικών λαθών, εκτιμήσεων και παραλείψεων.Η μητέρα πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου,  το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ούσα σε συμπληρωμένη κύηση 9 μηνών και 2 ημερών, με πυρετό και πόνους. Οι γιατροί δεν προχώρησαν σε καισαρική, αν και το μωρό ζούσε κανονικά, όπως έδειξε η
εξέταση που έγινε από ειδικευόμενο γιατρό.
Λίγες ώρες αργότερα, το επόμενο πρωί, γιατρός έκανε υπέρηχο στην έγκυο αλλά τότε διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος, Αμέσως η γυναίκα μπήκε στο χειρουργείο, οπότε και υποβλήθηκε σε καισαρική τομή. Δυστυχώς όμως, ήταν πολύ αργά για το βρέφος, αφού ήταν ήδη νεκρό.
Η ιστορία για τους γονείς, δεν τελειώνει με τη γέννηση του νεκρού μωρού τους, αφού από το νοσοκομείο, του το έδωσαν σε… χαρτόκουτο, ώστε να το μεταφέρουν οι ίδιοι  στη Θεσσαλονίκη, για νεκροψία-νεκροτομή, η οποία δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι αυτήν την ώρα, αφήνοντας τους γονείς του άτυχου βρέφους στο σκοτάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου