Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Εκκλησάκι έξω από τον Πενταπλάτανο μετατρέπεται σε χώρο μπάζων


Ομάδα πολιτών Γιαννιτσών κάνουν λόγω για αδιαφορία της αρμόδιας γραμματείας του Δήμου Πέλλας σχετικά με την έξοδο του Πενταπλατάνου προς το Ελευθεροχώρι στο σημείο που βρίσκεται το εκκλησάκι (φώτο) .Οπως επισημαίνουν,η γύρω περιοχή έχει μετατραπεί σε χώρο μπάζων από δημότες που έχουν βρει την εύκολη λύση ρίψης αδρανών και μη υλικών. Ποιο συγκεκριμένα οι καταγγέλοντες δημότες αναφέρουν ότι:

«Ο χώρος είναι σημείο στάσης τόσο περαστικών όσο και σχολικών λεωφορείων και φυσικά υπάρχει και το εκκλησάκι που με κόπο και μεράκι συμπολιτών μας συντηρείται και λειτουργεί.
 Επικοινωνήσαμε με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πέλλας τον περασμένο Αύγουστο για τον καθαρισμό της περιοχής, χωρίς να έχει γίνει όμως απολύτως τίποτα.
Μετά από σημερινή(σημ. χθεσινή) τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία του γκαράζ μας είπαν επί λέξη “πως δεν θεωρείται απαραίτητος ο καθαρισμός της περιοχής” και “πως δεν έχει καμία εντολή από τον αντιδήμαρχο σχετικά με το όλο θέμα”».
Οι ομάδα των δημοτών τελειώνοντας αναρωτούνται εύλογα: «αν η αθλιότητα αυτή ήταν κοντά σε κατοικίες επιφανών επώνυμων συνδημοτών μας, ποια θα ήταν η αντίδραση του Δήμου»;




Σημείωση: Τα στοιχεία των δημοτών που προχώρησαν στην παραπάνω καταγγελία είναι στη διάθεση του Πέλλα Δώθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου