Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τζιτζικώστας: Να μεγαλώσουμε τη ΝΔ, να εμπνεύσουμε τη χώρα



Τα γραφεία του στην Αθήνα εγκαινίασε σήμερα το βράδυ ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσία πολλών πολιτικών του φίλων αλλά και στελεχών της ΝΔ.
Έχοντας ως σύνθημα το «ξεκινάμε μαζί», ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου, όπως είπε, «να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ για να εμπνεύσουμε τη χώρα».

Αναφερόμενος στο βασικό σύνθημα της καμπάνιας του, που είναι το «τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε», ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε πως «αυτό είναι και το μήνυμα που παίρνω καθημερινά από τη βάση και την κοινωνία, που θέλει να απαλλαγεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που μετέτρεψε το ονειρο σε εφιάλτη». Παρόντες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ήταν οι κ.κ. Μηταράκης, Κεδίκογλου και Βεσυρόπουλος, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία του Κώστα Ζουράρι με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλιά. Το «παρών» έδωσαν και άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως οι κ.κ. Κωνσταντόπουλος, Μαρκόπουλος, Κιλτίδης και Σαμπαζιώτης.
Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκινά τις περιοδείες του από την Πάτρα, όπου θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και το βράδυ ομιλία, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους νομούς Ημαθίας και Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου