Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν μπήκε σε φαβέλα από σφάλμα του GPS (εικόνες)



Μια 70χρονη επιχειρηματίας δολοφονήθηκε στη Βραζιλία, όταν η εφαρμογή πλοήγησης στο κινητό της τηλέφωνο την έκανε να πάρει μια λάθος στροφή και να βρεθεί σε μια φαβέλα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η Regina murmura και ο 69χρονος σύζυγός της Francisco, προσπαθούσαν να πάνε σε μια παραλία στο Ρίο, όταν μπήκαν κατά λάθος στη φαβέλα που ελέγχεται από τη συμμορία Caramujo το Σάββατο.



Η αστυνομία ανέφερε σε τοπικά ΜΜΕ το ζευγάρι ότι το ζευγάρι χρησιμοποιούσε το app πλοήγησης Waze για να φτάσει στον παραλιακό δρόμο της Avenida Quintino Bocaiúva στο νότιο τμήμα της Νιτερόι. Ωστόσο οι οδηγίες του app τους έφεραν στην Rua Quintino Bocaiúva, μέσα στη φαβέλα στα βόρεια της πόλης, όπου δέχτηκαν πυρά από τους εμπόρους ναρκωτικών.


Οι φωτογραφίες από το ασήμι Citroen του ζευγαριού, δείχνουν δεκάδες τρύπες από σφαίρες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ο κ Μurmura, ο οποίος μετέφερε τη σύζυγό του σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και πέθανε, είπε ότι ο ίδιος επέζησε από θαύμα. «Όταν βγήκα, και ο τύπος ήρθε από πάνω μου με ένα πυροβόλο όπλο, σκέφτηκα ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει εκείνη τη στιγμή, θα ήταν να με σκοτώσει» είπε στους δημοσιογράφους. 



Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου