Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Εθνικός Γιαννιτσών - Αναγέννηση 2-0 Νέο αφεντικο στην Πόλη



Με μεγάλο πρωταγωνιστή έναν πρώην παίκτη της Αναγέννησης τον Καπουσούζη ο Εθνικός Γιαννιτσών κέρδισε άνετα το τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση με 2-0 και πάει να γίνει το νέο αφεντικό στην Πόλη.
Το παιχνίδι ξεκινησε με την γηπεδούχο ομάδα τον Εθνικό να βγάζει πάθος, δυναμη και να δηλώνει πιο αποφασισμένη για το παιχνίδι.
Ο Εθνικός στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος και προηγήθηκε στο σκορ με τον Καπουσούζη. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με λίγες καλές φάσεις και ένα γκολ και πάλι με τον Καπουσούζη και τον Εθνικό που "τιμώρησε"  με αυτόν τον τρόπο την παλιά  του ομάδα.

Η φιλοξενούμενη Αναγέννηση βρέθηκε σε κακή μέρα και αν εξαιρέσεις 2-3 καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε τίποτα το αξιόλογο και έχασε φυσιολογικά.
Φάσεις και γκολ:
Στο 2´σουτ μακρινό του Μαραντίδη απέκρουσε ο Σαββουλίδης.
στο 19´ ο Καπουσούζης με σουτ από τα αριστερά πέτυχε το 1-0.
Στο 21´ καλή ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Βεζυριανόπουλο που την τελευταία στιγμή το σουτ κοντραρίστηκε και βγήκε κόρνερ.
Στο 27´ σουτ του Καπουσούζη δοκάρι για τον Εθνικό Γιαννιτσών.
Στο 34´ καλή φάση για τον Εθνικό με τον Καρακάσογλου να περνά στον Νιζαμίδη, αυτός να βγάζει μόνο τον Κηλίκη, που σούταρε από κοντά χλιαρά μπλοκάροντας ο Σαββουλίδης.
Στο 38´ φάουλ εκτέλεσε ο Ουρούντζι σύριζα άουτ.
Στο 56´ σουτ του Κηλίκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαββουλίδης.
Στο 63´ επέλαση του Κάρτζιου που έσπασε την μπάλα στον Κυζερίδη που από κοντά αστόχησε.
Στο  79´ ο Καπουσούζης μετά από όμορφη ενέργεια τελείωσε το παιχνίδι με το 2ο γκολ που πέτυχε.


πολύ καλή διαιτησία του Καρυπίδη.
Εθνικός Γιαννιτσών (Χαραλαμπίδης): Αναστασιάδης,Βασιλειάδης,Γρηγοριάδης, Γιόντης 67.Τσαλμας), Σαββάκης, Γκογκολούδης, Μαραντίδης, Ζαμίδης, Καρακάσογλου65´ Τοπαλίδης, Κηλίκης, Καπουσούζης 82´ Τερζής
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μητσάκης): Σαββουλίδης, Μπίνας (85´ Ασλανίδης),Αλεξανδρίδης, Δουλκερίδης, Βασιλειάδης, Χαραβιτίδης, Σίμος Ουρούτζι,Κάρτζιος, Κοκκινίδης (30´ Κυζερίδης)Βεζυριανόπουλος (46´ Ζαφειρίου)

Γιώργος Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr

2 σχόλια:

  1. Προχωρώντας ο Τύρναβος πίεζε, χωρίς να έχει όμως την μεγάλη φάση και έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις, στο 92’ όταν το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στάθηκε αφορμή για να ανάψουν τα αίματα.

    Τη φάση την πήρε πάνω του ο διαιτητής, ξεκίνησε από το σουτ του Μπαξεβάνου, εκεί έπεσε ο Σβερκούλης με τον τερματοφύλακα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως ήταν επιθετικό φάουλ και όχι πέναλτι.

    Η απόφαση όμως ήταν οριστική και ο διαιτητής αφού είδε πως υπήρχαν πολλές αντιδράσεις από τους φιλοξενούμενους αποσύρθηκε μαζί με τους βοηθούς στα αποδυτήρια δείχνοντας την πρώτη κόκκινη κάρτα στον Κουμπί που κινήθηκε απειλητικά πάνω του βγάζοντας και την φανέλα, στη συνέχεια όταν βγήκαν μετά το δεκάλεπτο ξανά στο γήπεδο σειρά είχαν να δούνε την κόκκινη κάρτα ο Μυρτάϊ, όταν πήγε να μπει αλλαγή και ο Παππάς.

    Ο διαιτητής απαίτησε να εκκενωθεί ο πάγκος του Καναλακίου (προπονητής, φυσιοθεραπευτής, γιατρός και γυμναστής) για να συνεχιστεί το ματς και όταν δεν το έκαναν αποβλήθηκαν όλοι!

    Επιτέλους φτάσαμε για να εκτελεστεί το πέναλτι, ο Σβερκούλης που το κέρδισε έστησε την μπάλα για να το εκτελέσει, όμως η εντολή του προπονητή ήταν να εκτελεστεί από τον Λίταινα. Θεωρούμε πως στο Κυριακάτικο παιχνίδι κέρδισε η ομάδα του Καναλακίου, αφού ο Καραπιπέρης έπιασε και το πέναλτι.

    Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης (75’ Σβερκούλης), Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούλης, Λούγκος (63’ Κρίτσας), Παπαχρήστος (70’ Νούσιος), Λίταινας, Χρηστίδης.

    Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Ντέτσικας, Μπάκας, Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης, Σιώρος, Λαγός (40’ Ρούμπο), Λουκούμης, Μακρυγιάννης (75’ Τσομπάϊ).

    Διαιτητική τριπλέτα: Καρυπίδης Μ., Κεσίσογλου Γ., Κουπαράνη Μ. (Πέλλας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο αφεντικό στην πόλη;Μεγάλη μπουκιά φάε κύριε Χατζηχρήστο. Το γεγονός ότι εσύ και ο συμπαρουσιαστής σου έχετε κόντρα με τον πρόεδρο της Αναγέννησης (ενδεχομένως και όλα τα δίκια να είναι δικά σου,που δεν είναι) δεν έκανε τον εθνικό αφεντικό . Τον Γενάρη όταν οι φίρμες - μοντέλα- δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου- ποδοσφαιριστές του Εθνικού πούνε bye bye, να μου τον θυμηθείς τον σημερινό τίτλο σου.Γιατί τότε θα γελάσουμε εμείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή