Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Διπλό του Μακεδονικού Έδεσσας 2-1 την Δάφνη Παναγίτσας



Σημαντικό διπλό για τον Μακεδονικό Έδεσσας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην σκληροτράχηλη Δάφνη Παναγίτσας. Με πολύ πάθος αλλά και καλό ποδόσφαιρο ο Μακεδονικός πέρασε από την Παναγίτσα και συνεχίζει με φόρα για την κορυφή του πρωταθλήματος.
Στο παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλύτερα αλλά ο Γιόντης κράτησε το μηδέν με σπουδαία απόκρουση στο 29' ενώ στην προηγούμενη φάση σουτ βολίδα από τον Ταρασίδη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του.
Το γεγονός αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Μακεδονικού και στο 32' ο Τζηκόπουλος έκανε το 0-1 με φοβερό σουτ από τα πλάγια της περιοχής. Στο 38' ο Κετσιτζίδης διπλασίασε τα γκολ των βυσσινί με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Προμογιάννη. Στο 42' ο Πολατίδης Π. μείωσε σε 1-2 με φάουλ-κεραυνό έξω από την περιοχή που αιφνιδίασε τον Γιόντη. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό με πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με πιο κλασσικές το δοκάρι του Παπαδόπουλου στο 68' και τα τετ-ατέτ του Τζηκόπουλου στο 80' και του Προμογιάννη στο 89' για τον Μακεδονικό και το δοκάρι του Ταρασίδη στο 75' και το σουτ του Χαραλάμπους στο 77' για την Δάφνη. Στο 90' αποβλήθηκε ο Γάτσης των φιλοξενούμενων με 2η κίτρινη για μαρκάρισμα.
Η διαιτητική τριάδα των Βαμβακά Κ.-Μίλτση-Ροδίντση ήταν πολύ καλή και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα.
Δάφνη Παναγίτσας: Ντάρση Α., Πολατίδης Π., Ντάρση Ντ., Ταρασίδης, Αντωνιάδης, Παρθενόπουλος, Χαραλάμπους, Δόγκας, Πολατίδης Σ., Κωνσταντινίδης, Παρασκευόπουλος
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Μίντσης, Κορλίνης (55' Καλογιάννης), Κιουρτζίδης Ν., Κετσιτζίδης, Γάτσης, Πέτκος, Γέργης, Προμογιάννης Δ., Παπαδόπουλος (90' Πατετσίνης Ευ.), Τζηκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου