Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Νίκη του Μακεδονικού Έδεσσας επί της πρωτοπόρου Αναγέννησης Δωροθέας με 3-1



Με καλή εμφάνιση και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ο Μακεδονικός Έδεσσας κέρδισε την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Αναγέννηση Δωροθέας με 3-1 και πλέον βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Στην αρχή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Μακεδονικού κρατούσε με σχετική ευκολία την μπάλα μακριά από την εστία του Γιόντη. Στο 24' με ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά ο Ρέτζιας έγραψε το 1-0. Στο 40' ο Τζηκόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Κετσιτζίδης έκανε το 2-0.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μετά από όμορφη βαθιά μπαλιά του Καραγιάννη, ο Τζηκόπουλος τελείωσε την φάση με ψύχραιμο πλασέ στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, ενώ το γκολ του Καλπακίδη για την Αναγέννηση στο 65' δεν στάθηκε αρκετό για να αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Μοναδικό αρνητικό στοιχείο αποτέλεσε ο τραυματισμός του Ρέτζια στο πρώτο ημίχρονο, του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.
Χωρίς πολλά λάθη η διαιτησία των Κατεριάδη-Αδραμάνη-Μητώνα που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Πέτκος (62' Δημητρίου), Καραγιάννης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Κετσιτζίδης, Καλογιάννης, Γάτσης,  Προμογιάννης Δ. (88'  Κιουρτζίδης Β.), Ρέτζιας (35' Παπαδόπουλος λ.τ.), Τζηκόπουλος.
Αναγέννηση Δωροθέας: Καζαντζής, Παρτσανάκης, Μπελητάσιος (46' Τσαβδάρης Χ.), Δημησικός, Μπουλγούρης (71' Τσαβδάρης Δ.), Δεμερτζόγλου, Χαλιλάι, Μπλιδινιώτης, Κουρουκαφόπουλος, Καλπακίδης, Τοσουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου