Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Ήττα για τον ΓΑΣ Έδεσσας με 49-42 στην Αλεξάνδρεια



Την ήττα γνώρισε ο ΓΑΣ Έδεσσας από την ομάδα της Αλεξάνδρειας με σκορ 49-42 το περασμένο Σάββατο.
Παρά την ήττα η ομάδα του Γιώργου Σταυρόπουλου ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και λύγησε στις τελευταίες επιθέσεις του αγώνα. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες.
Ο κόουτς Σταυρόπουλος ξεκίνησε τον αγώνα με τους Υφαντίδη, Βεκόπουλο, Δημητρόπουλο, Τότλη και Δοδόπουλο.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και με αιχμές στην επίθεση τους Δημητρόπουλο και Δοδόπουλο, κατάφερνε να κρατά την πρωτοπορία στο σκορ, προσέχοντας ταυτόχρονα την άμυνα του. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας κατάφερνε να βρίσκετε κοντά στο σκορ παίρνοντας πόντους από τους Καρκάρα, Νικολόπουλο και Παπαγερίδη. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με την ομάδα της Έδεσσας να προηγείται με 14-11.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να παρουσιάζεται καλύτερη στον επιθετικό τομέα σκοράροντας με τους έμπειρους Παπαγερίδη και Νικολόπουλο. Αντίθετα ο ΓΑΣ Έδεσσας «κόλλησε» επιθετικά πετυχαίνοντας μόνο 7 πόντους σε αυτό το διάστημα. Το ημίχρονο βρήκε την Αλεξάνδρεια να προηγείται με ένα καλάθι (23-21).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Έδεσσας εκμεταλλευόμενη την «αφύπνιση» του Υφαντίδη, αλλά και την συνεχιζόμενη επιθετική παρουσία του Δημητρόπουλου είχε το προβάδισμα στο σκορ, δείχνοντας ότι είχε τις δυνατότητες να διεκδικήσει την νίκη. Το 3ο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα της πόλης μας να προηγείται με 37-36.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιγνίδι ήταν πολύ κακό επιθετικά και για τις δύο ομάδες που συμβάδιζαν στο σκορ σχεδόν σε όλη του την διάρκεια. Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο μέχρι και 2,5΄ λεπτά πριν το τέλος του. Στο σημείο αυτό η ομάδα της Έδεσσας δεν μπόρεσε να φτάσει στο καλάθι σε τρεις επιθέσεις, γεγονός που το εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη ομάδα της Αλεξάνδρειας, που πήρε προβάδισμα και τελικά την νίκη με 49-42. Χαρακτηριστικό της κακής επιθετικής παρουσίας του ΓΑΣ Έδεσσας ήταν ότι, κατάφερε να πετύχει μόνο 5 πόντους σε αυτή την περίοδο, όλους με τον Υφαντίδη.
Καλή η διαιτησία των Μελανίδη και Τζίμου.
Δεκάλεπτα: 11-14, 23-21 (ημιχ.), 36-37, 49-42(τελικό)
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος-Μπιτέρνας): Μποζίνης, Υφαντίδης 14(3), Βεκόπουλος 2 Τσακώντσης, Δημητρόπουλος 12, Αργυρός, Τότλης 4 Γιάννης, Μακρίδης, Τσολάκης 3(1), Μπίκου, Δοδόπουλος 7
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Λευκόπουλος): Ρουσόπουλος, Παρίσης, Μπαγιώκας 2, Παντοφλίδης, Μπαλιάκας 10, Αβραμίδης 6, Παπαγερίδης 6, Σιτσάνης 2, Γιοβανόπουλος, Νικολόπουλος 15(3), Καραγιάννης, Καρκάρας 8.
Το Σάββατο 14/11 ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει στην Έδεσσα τον Πανεδεσσαϊκό, στις 18:00 το βράδυ στο ΔΑΚ, με στόχο να επανέλθει στις νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου