Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ήττα στο Αιγίνιο για τον Πανεδεσσαϊκό με 65-47



Δεν  κατάφερε να διεκδικήσει κάτι ο Πανεδεσσαϊκός απέναντι στον ισχυρό και φαβορί  για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία  Α.Ο.Κ. Αιγινιακό. Οι πράσινοι ατύχησαν να βρουν αντιμέτωπη την ομάδα του Αιγινίου στην πληρέστερη φετινή σύνθεση της, με μόνο απόντα τον Καραγιάννη, δείχνοντας θετικό πρόσωπο μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Αιγινιακού εκμεταλλεύτηκε την υπεροπλία της κάτω από το καλάθι παίρνοντας πολλά επιθετικά ριμπάουντ από τα υψηλόσωμα γκαρντ που διαθέτει, χτίζοντας διαφορά ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 20-10.
Στο δεκάλεπτο αυτό, οι διαιτητές αρνήθηκαν καθαρές περιπτώσεις φάουλ στην προσπάθεια των νεαρών παικτών του Πανεδεσσαϊκού κάτω από το καλάθι στερώντας τους τη δυνατότητα να βρίσκονται κοντά στο σκορ.  Στα αρνητικά και η χρέωση από τον διαιτητή  Χρυσάφη στα πρώτα πέντε λεπτά με τρία ανύπαρκτα  φάουλ στον Πέτκο, ο οποίος αποσύρθηκε  στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου για να προστατευτεί, χωρίς να μπορεί να προσφέρει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας που έμεινε πίσω στο σκορ με 35-18.  Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυναμικά στο επιθετικό κομμάτι βρίσκοντας λύσεις από την περιφέρεια, ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορέσουν να επιστρέψουν για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, γνωρίζοντας την ήττα με 65-47. Ιδιαίτερα εμφανής ήταν η απουσία του Παπαΐδη κάτω από το καλάθι για τον Πανεδεσσαϊκό ειδικά στον τομέα των ριμπάουντ που αποδείχθηκε η «αχίλλειος φτέρνα» για τους πράσινους .
 
      Αιγινιακός(Λοτζανιώτης):Αργυρόπουλος 11(1), Μωυσίδης 8(2), Βουλτσίδης, Κοντόπουλος, Καποδίστριας 4, Κιρκιντζώτης 7, Δαμαλής 10, Γκαγκούδης 5(1), Παπαμιχαήλ 10, Κολαξίδης 6(1), Παπουλίδης 4.
Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης):Γιαννούλτσης, Καραϊσαρίδης, Μπακύρτσης 2, Σιβένας, Τακατζόγλου, Μάρκου, Γεωργιάδης 5(1), Μπούζμπας 2, Τσάμης 10, Τότλης 4, Πέτκος 20(4),  Θεοδώρου 4.

Επόμενος αγώνας για τον Πανεδεσσαϊκό στην Έδεσσα με τον Σκυδραϊκό το προσεχές Σάββατο 7/11 και ώρα 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου