Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Έδειραν αντιδήμαρχο επειδή έκανε έλεγχο σε καφετερία.



Έδειραν τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου,  Σωτήρης Μαγόπουλος επειδή θέλησε να κάνει έλεγχο σε καφετέρια της πλατείας Ευόσμου για πολεοδομικές παραβάσεις.
 Σε κεντρική καφετέρια του Ευόσμου έγινε το περιστατικό, χθες το πρωί, όταν ο Σωτήρης Μαγόπουλος μαζί με υπαλλήλους του δήμου θέλησε να πραγματοποιήσει έλεγχο για πολεοδομικές παραβάσεις, τις οποίες είχαν καταγγείλει πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ιδιοκτήτη της καφετέριας εμπόδισε την είσοδο στον
αντιδήμαρχο και του ζήτησε να έρθει μόνο με αστυνομίκους ή εισαγγελέα. Ο αντιδήμαρχος τήρησε την απαίτηση του πατέρα του επιχειρηματία και πήγε στην καφετέρια με την συνοδεία αστυνομικών και κάνανε τον έλεγχο. Ο πατέρας του επιχειρηματία, μετά τον έλεγχο, προφανώς νευριασμένος, έψαξε τον κύριο Μαγόπουλο, τον έπιασε από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε τόσο πολύ, που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.
Ο δήμος Ελευθέριου Κορδελιού-Ευόσμου και ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία αλλά καταδίκασαν και σε δηλώσεις τους αυτό που συνέβη. Ο δράστης αναζητείτε για να συλληφθεί.
Σε επικοινωνία που είχαμε με υπεύθυνο της καφετέριας, για να δώσουν την δική τους απάντηση, μας είπε πως «ψεύδονται σε πολλά πράγματα» και ότι  δεν έγιναν όλα έτσι ακριβώς όπως αναφέρουν. Ωστόσο δεν θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες δηλώσεις και λεπτομέρειες ακόμα.
Σήμερα στην πλατεία Ευόσμου επικρατεί αναστάτωση, καθώς όλοι έχουν μάθει το περιστατικό και αποτελεί θέμα συζήτησης. Επιχειρηματίας της πλατείας Ευόσμου δηλώνει και την ανησυχία του για αυτό που θα ακολουθήσει από τον Δήμο για αντίποινα σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. «Οι επιχειρηματίες πέρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά, τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν και καθημερινούς σκληρούς ελέγχους. Υπάρχει ένα μεγαλύτερο άγχος από σήμερα, καθώς δεν ξέρουμε τι στάση θα έχει ο Δήμος απέναντι μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου