Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Γενική Συνέλευση Ανασφάλιστων Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Ν.Πέλλας



Το καλοκαίρι του 2014 μερικοί συντοπίτες μας με κοινά προβλήματα όπως αυτό του Ο.Α.Ε.Ε αποφάσισαν να ενημέρωσουν και να γνωστοποιήσουν τα προβλήματα αυτά και στους λοιπούς Εμπόρους και Ελ. Επαγγέλματιες της Πόλης μας και τις ευρύτερης περιοχής του Ν. ΠΕΛΛΑΣ.

Εγινε η πρώτη συγκέντρωση και αφου μας ενήμερωσε κατάλληλα ο πρόερδος του συλλόγου ανασφάλιστων ασφαλισμένων Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αποφασίστηκε να προχωρίσουμε και εμείς στην ίδρυση του τοπικού συλλόγου Ν ΠΕΛΛΑΣ.


Αυτό έγινε στις 15-12-2014 με την αφιλοκερδή βοήθεια της δικηγόρου ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. Εκείνο το διάστημα οι πολίτικες εξέλίξεις και οι υποσχέσεις όδευαν προς μερική η όλικη επίλυση των προβλημάτων μας και γι’ υτο αποφασίσαμε να μην προβούμε στην διαδίκασια της προσφυγής μέχρι να καταλαγιάσει το πολιτικό σκηνικό .Δυστυχώς οι οποιές εξαγγελίες των πολιτικών κομμάτων αποδείχθησαν για ακόμη μια φορά φρούδες και το μόνο που έκαναν ήταν η αποποινικοποίηση των οφειλών μας αν και τώρα τελευταία ακούγεται ότι θα την επαναφέρουν!

Ετσι περι τα τέλη του καλοκαίριου αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κατάθεση ομαδικής προσφυγής κατά του Ο.Α.Ε.Ε.

Στις 20-10-2015 ο καινούργιος νομικός σύμβουλος του συλλόγου μας κ. ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ κατέθεσε στο Διοικητικό Δικαστήριο ΒΕΡΟΙΑΣ την ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ 28 μελών του συλλόγου μας κατά του Ο.Α.Ε.Ε.

Σημειωτέον είναι και η ΠΡΩΤΗ που κατατίθεται χρονικά από όλους τους συλλόγους της Β.ΕΛΛΑΔΑΣ κάτι που σημαίνει ότι παρά την απόφαση μας να καθύστερησουμε την κατάθεση της προσφύγης στις αρχές του χρόνου παρά ταυτά κινηθήκαμε σε γοργούς ρυθμούς προς την κατάθεση αυτής.

Επειδή όμως υπάρχουν και πολλά άλλα μελή του συλλόγου μας αλλά και μη μελή τα οποία ενδεχομένος να θέλουν να καταθέσουν και αυτά προσφυγή κατά του Ο.Α.Ε.Ε αποφασίσαμε την διεξαγωγή Γ.Σ στις 30-11-2015 και ώρα 17:00 στο εργάτικο κέντρο Γιαννιτσών.

Η παρουσία όλων μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη



Με εκτίμηση το Δ.Σ


Ακολουθεί η ανακοίνωση-πρόσκληση του Συλλόγου προς τα μέλη και μη για την Γενική Συνέλευση:
Ο σύλλογος Ανάσφαλιστων Ασφάλισμενων Ο.Α.Ε.Ε Νομού Πέλλας
Καλεί τα μέλη του σύλογου σε έκτατη γενική συνέλευση στις 29-11-2015 και ώρα 17:00 στα γραφεία του συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνελευσή θα πραγματοποιήθει στις 30-11-2015
Και ώρα 17:00στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατίκου Κέντρου Γιαννιτσώνμε θέμα ημερήσιας διατάξης.
Α) Ενημέρωση μελών για την κατατεθείσα προσφυγή από τα 28 μέλη του συλλόγου.
Β) Ενημέρωση για την καινούργια κατάθεση προσφυγήςγια όσα μέλη και μη δεν μπόρεσαν να συμπεριληφθούν στην πρώτη.

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου