Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ήττα για τις Νεανίδες του Πανεδεσσαϊκού



Άτυχος και σε μέτρια ημέρα βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό – Αρχέλαο στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νεανίδων.

Αν και το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα καθ όλη την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου η κακή αμυντική λειτουργία έδινε εύκολους πόντους  στους γηπεδούχους γεγονός που τους κρατούσε κοντά στο σκορ.
Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο με τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟ να είναι απλά υποφερτός και να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

Στα 3 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου η αθλήτρια του Πανεδεσσαικού Σιβένα Κωνσταντίνα και ενώ η ομάδα εκδήλωνε αιφνιδιασμό πάτησε πάνω σε πόδι αντίπαλης αθλήτριας , περιστατικό που την άφησε καθηλωμένη στο πάγκο για περισσότερα από δέκα αγωνιστικά λεπτά με δυνατούς πόνους στον αστράγαλο του δεξιού της ποδιού.
Το ισχυρό σοκ από τον τραυματισμό επηρέασε όλη την ομάδα και το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟ να κάνει το χειρότερο του δεκάλεπτο στην τρίτη περίοδο δεχόμενος 22 πόντους σημειώνοντας  αρνητικό αμυντικό ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα.
Η είσοδος της αρχηγού στο ματς 3 λεπτά πριν την λήξη της τρίτης περιόδου με δεμένο πόδι έδωσε και πάλι ψυχολογία στις φιλοξενούμενες που προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα ώστε να γυρίσουν και πάλι το ματς.
Η διαφορά ασφαλείας του Πιερικού έδειχνε ικανή να του χαρίσει την νίκη καθώς το άγχος για γρήγορους πόντους ώστε να μικρύνει η διαφορά   έφερε κακές επιλογές στη επίθεση για τον Πανεδεσσαικό.

Περίοδοι:
Α: 11  - 16
Β: 12  -  11(ημίχρονο : 23– 27)
Γ:  22  -  12
Δ: 06  -  08 (τελικό 51 – 47)

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Ιωαννίδου Κ. 13 (2τρ, 1β) , Μποζίνη Χ. 7 (1τρ, 2β), Παζάρκα Ε. 3 (3β), Σιάντη Ε. 6 (2τρ), Μπαρουτσή Μ., Σιβένα Κ. 5 (1β), Καρτσαμάρη Ν. 13 (5β), Πάχου Ε., Βαμβακίδου Ε., Μπουτκάρη Ε., Κύκου Α.


Το Σάββατο 21/11 και ώρα 14:00 μμ στο δακ Έδεσσας ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ υποδέχεται την Α.Γ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ στο απόλυτο ντέρμπι του πρωταθλήματος καθώς ο νικητής κατακτά το φετινό πρωτάθλημα.
·        Να είστε όλοι εκεί, τα κορίτσια χρειάζονται την στήριξη όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου