Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΚΕΦΕ: Αναβάλλονται οι εκλογές στη ΝΔ



Αναβάλλονται οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή της η ΚΕΦΕ, καθώς το online σύστημα δεν λειτουργεί αν και η διαδικασία θα έπρεπε να ξεκινήσει στις 7 το πρωί. Πολλοί ψηφοφόροι που θέλησαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αποχωρούσαν αγανακτισμένοι από τα εκλογικά κέντρα.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το Mega, τα προβλήματα είχαν εντοπιστεί από χθες στον τεχνικό έλεγχο που είχε γίνει, ενώ στην προσομοίωση της Τετάρτης δεν εξήχθη το συμπέρασμα ότι θα προκύψει τεχνικό πρόβλημα την Κυριακή. Επίσης, μόλις χθες χρειάστηκε να αντικατασταθούν περίπου 50 εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Αναβολή των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ είχε ζητήσει νωρίτερα ο Βαγγέλης Μεϊμαρακης λογω των τεχνικών προβλημάτων που υπάρχουν απο το πρωί στη διαδικασία.
"Αδιανόητο να υπάρχουν τόσα προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζητώ άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης", έγραψε στο twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
"Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση", ήταν η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
"Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε να ψηφίσετε ακόμη. Μόλις εχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο", υπογραμμίζει στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου