Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Νίκη εκτός έδρας για τους εφήβους του «Μέγα»!



Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, την Κυριακή 22-11-2015, το Εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του «Πανεδεσσαϊκού» με σκορ 67-45, στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας.
Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε κάνοντας ένα πολύ καλό αμυντικά πρώτο δεκάλεπτο και έτσι βρέθηκε να προηγείται με 7 πόντους (07-14). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, βρίσκοντας ρυθμό και στην επίθεση, έκλεισε το ημίχρονο με μια διαφορά 12 πόντων (20-32).  


Στο τρίτο δεκάλεπτο, η χαλαρότητα και τα πολλά λάθη της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Έδεσσας να επιβάλει τον ρυθμό της και να  μειώσει την διαφορά στους 7 πόντους (37-44). Στην συνέχεια -και συγκεκριμένα στο τέταρτο δεκάλεπτο- οι φιλοξενούμενοι, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο επιβάλλοντας τον ρυθμό τους σε άμυνα και σε επίθεση, καταφέρνοντας να προηγηθούν και να πάρουν το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 45 - 67.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης είπε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη της. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά που διαρκεί το παιχνίδι. Στο Basketball τα λάθη δεν συχωρούνται και αυτό άλλωστε είναι και η ομορφιά του. Οι παίκτες μας έχουν να δώσουν πάρα πολλά ακόμα αγωνιστικά αλλά πάντα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στην άμυνα.  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και στα παιδιά της ομάδας της Έδεσσας και να τους ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω και τους γονείς των αθλητών μας που μας ακολούθησαν στην Έδεσσα και είναι πάντα κοντά στην ομάδα αλλά και στα παιδιά τους.» 


Τα δεκάλεπτα: A΄ 07-14, Β΄ 13-18, Γ΄ 17-12, Δ΄ 08-23.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης - Χ. Χαριτίδης):
Στόιτσης Κ. 12π, Βασιλειάδης Γ. 4π, Γοτουχίδης Α. 2π, Ρίσκος Θ. 2π, Μιχαηλίδης Π., Μπουτάκης Κ., Ελευθεριάδης Κ., Στόιτσης Γ. 31π, Τζαβέλας Γ., Χατζηλαμπρινός Σ. 14π, Κάλτσης Α., Μπουρονίκος Γ. 2π.

Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης Γ.): Λιβανιός Γ. 3π, Σιβένας Χ., Χομένκο Β., Σιδηρόπουλος Π. 5π, Ποντίκης Β. 7π, Μπίνος Ε. 3π, Προφητηλιώτης Ε., Στεφανίδης Κ. 3π, Ξυλουργίδης Α., Μπίνος Μ. 25π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου