Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Κάλεσμα ενότητας και μαζικής προσέλευσης απηύθυνε ο Ευ.Μεϊμαράκης



Μήνυμα ενότητας, ανανέωσης και σύνθεσης απηύθυνε από τη Χαλκίδα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες, ώστε να βγει η Παράταξη περισσότερο δυνατή από αυτή τη διαδικασία.

Μιλώντας σε πολυπληθές, ένθερμο ακροατήριο, στην αίθουσα του θεάτρου Παπαδημητρίου, ο κ. Μεϊμαράκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κατήγγειλε τους Τσίπρα-Καμμένο για τα προεκλογικά ψέματα που στόχο, όπως είπε, είχαν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών.


Υπογράμμισε ότι το «όχι σε όλα» έγινε «ναι σε όλα», αποδεικνύοντας πως ήταν μύθος η δήθεν κοινωνική ευαισθησία της Αριστεράς. Υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον κοινωνικό φιλελευθερισμό με ανθρώπινο πρόσωπο και δεν χαρίζει σε κανέναν την κοινωνική ευαισθησία. Διαβεβαίωσε ότι από την Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία ενωμένη θα συνεχίσει τον αγώνα ακόμη πιο εντατικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αναφερόμενος στην ανάγκη ενεργοποίησης της βάσης του κόμματος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω πολύ καλά τι θέλει ο Νεοδημοκράτης. Θέλει καθοδήγηση, ηθική αναγνώριση, μια αγκαλιά. Για να ξαναζωντανέψουμε τις οργανώσεις μας, τις οργανώσεις των γυναικών, της νεολαίας μας, του συνδικαλιστικού μας και να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε ξανά με τον κόσμο μας».
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου