Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου από τον Γιώργο Καρασμάνη για θέματα της Πέλλας



Τον τελευταίο καιρό ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης έχει προβεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινοβουλευτικού ελέγχου καταθέτοντας ερωτήσεις και αναφορές σχετικά με θέματα που αφορούν φορείς και πολίτες του Νομού.
Παραθέτουμε τις σημαντικότερες παρεμβάσεις του Βουλευτή προς τους αρμοδίους Υπουργούς :  


·        Την κατάθεση ως ερώτησης της επιστολής του Συλλόγου Πολυτέκνων Γιαννιτσών και Περιχώρων «Ο Άγιος Στυλιανός» σχετικά με την κατάργηση των δημογραφικών κινήτρων υπέρ των πολυτέκνων.
·        Την κατάθεση ως ερώτησης της ανοικτής επιστολής – διαμαρτυρίας του Συλλόγου Τριών Τέκνων Επαρχίας Εδέσσης «Οι Τρεις Ιεράρχες» σχετικά με την οικονομική πολιτική σε βάρος των οικογενειών με τρία τέκνα.
·        Την κατάθεση ως αναφορά των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των οποίων τα παιδιά σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις  χωρίς να μπορούν να πάρουν μετεγγραφή, με αποτέλεσμα να συντηρούν δύο ή τρία σπίτια.
·        Την κατάθεση ως ερώτησης του υπομνήματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Έδεσσας σχετικά με την καθυστέρηση των δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρει.
·        Την κατάθεση ως ερώτηση της επιστολής του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας σχετικά με ζητήματα που τους απασχολούν.     
·        Την κατάθεση ως αναφορά του ομόφωνου ψηφίσματος του Δήμου Σκύδρας σχετικά με το γραφείο Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου