Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Εκτός έδρας νίκης για τους παίδες των Ικάρων Γιαννιτσών



Μιά εκτός έδρας εύκολη νίκη απέσπασαν οι παίδες των "Ικάρων" Γιαννιτσών στην όμορφη πόλη της  Έδεσσας επί της ομάδας του ΓΑΣ Έδεσσας 2011. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν φιλότιμα για την νίκη ωστόσο η ανωτερότητα της Γιαννιτσιώτικης Ακαδημίας δεν άφησε περιθώρια για το ποιός θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης.
 Σπόντης Νίκος:"....Ήταν ένα όμορφο  μάτς στο οποίο  διαχειριστήκαμε πολλά πράγματα σωστά.Με λίγα λόγια  η ομάδα μας ήταν εδώ, έδειξε διάθεση, πάθος, χαρακτήρα  και σίγουρα  ήταν εύκολο να παίξει καλό μπάσκετ.
  Η άξια  ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας 2011  δεν μπόρεσε να  εκμεταλλευτεί  τις  όποιες ολιγωρίες μας,  δεν  ξεκίνησε όσο καλά έπρεπε ώστε να μας βάλει  σε δυσκολίες. Όταν κυνηγάς διαρκώς το σκόρ και έχεις  νέους παίκτες, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο να βρείς καρδιά και ρυθμό για  ν' αντιδράσεις.Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είμασταν  μπροστά στο σκορ και έτσι είχαμε την δυνατότητα να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.Αξίζουν όμως συγχαρητήρια στους αντιπάλους  του ΓΑΣ Έδεσσας που προσπάθησαν για το καλύτερο και πιστεύω ότι έχουν όλες τις δυνατότητες να προχωρήσουν τη σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα τους.Τους εύχομαι καλή συνέχεια!...'
 Σερέτης Θεολόγος: "...Είμαστε  πολύ ευχαριστημένοι από τη συγκέντρωση των παικτών μας  στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εάν και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν έκδηλη, οφείλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στη διαχείριση του παιχνιδιού μας  όταν ήμαστε  μπροστά συνέχεια  στο σκορ, με αντιπάλους που  αγωνίζονται φιλότιμα με περίσσιο θάρρος και αξιοπρέπεια. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στους δικούς μας παίκτες και στους αντιπάλους για την όμορφη μπασκετική τους παράσταση!....Καλή συνέχεια σε όλους!...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου