Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Σύγκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ. Σκύδρας



Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 κι ώρα 14:00΄, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:  
1)Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Τ.Κ. Άσπρου (Ευγενία Γουσοπούλου).
2)Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Δ.Κ. Σκύδρας (Ιωάννης Πατούλας).

3)Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον οικισμό Λουτροχωρίου της Τ.Κ. Πετριάς (Χαράλαμπος Ανδρεάδης).
4)Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων (Ελισάβετ Στόγιου).
5)Γνωμοδότηση για την απομάκρυνση περιπτέρου στην Τ.Κ. Αρσενίου.
6)Εισήγηση για την τροποποίηση της αναθεώρησης του ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Σκύδρας με τον χαρακτηρισμό πεζοδρόμων των δρόμων μεταξύ του Ο.Τ.42α πλατείας και των Ο.Τ. 42 και 48 και τμήματος επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου πλάτους 3 μέτρων σε συνέχεια των παραπάνω δρόμων και παράλληλα με την πλατεία, επίσης με την κατάργηση των τεσσάρων προεξοχών σχήματος λοβού στις κορυφές της πλατείας.
7)Εισήγηση για τοπική κανονιστική απόφαση σχετικά με την έγκριση προδιαγραφών και διαδικασίας για την κατασκευή πεζοδρομίου από δημότη στο πρόσωπο του οικοπέδου του στο Ο.Τ. 1Α και επί της οδού Φιντίου στον οικισμό Σκύδρας.
8)Εισήγηση για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ.29Α και Ο.Τ.100 του Δήμου Σκύδρας με τον αποχαρακτηρισμό τους από «Χώρο Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου» και «Χώρο Δημοτικού Σχολείου» σε οικοδομήσιμους χώρους, σε συμμόρφωση προς την υπ.αρ.157/2011 απόφαση Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας (ιδιοκτησία κληρονόμων Αστέριου Κωσταβάρα).
9)Εισήγηση για σύνταξη Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.
10)Εισήγηση για ανταλλαγή δημοτικής έκτασης 1.626,91τ.μ. στην Τ.Κ. Ριζού  μ΄άλλη έκταση ίσης αξίας.
11)Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων (Μαρία Ντίστα).
12)Εισήγηση για την έγκριση του κανονισμού λειτουργίας κοιμητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου