Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Μία ακόμα νίκη για τους παίδες των Ικάρων Γιαννιτσών



Ο στόχος επετεύχθη για ακόμα μία αγωνιστική για τους Παίδες  των "Ικάρων" Γιαννιτσών , που κάνοντας μια πειστική εμφάνιση, έφτασαν  σε μiα δίκαιη νίκη με  επί του Εύαθλου Μακεδόνων  Πολυκάστρου , προσφέροντας, παράλληλα, θέαμα και ικανοποιώντας τους προπονητές τους Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.
Η ομάδα των Γιαννιτσών  μπήκε αποφασισμένη να συνεχίσει  τις επιτυχίες  απλοποιώντας τα πράγματα και διώχνοντας από νωρίς το άγχος. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν ένα ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και ωραίες φάσεις και ο προπονητής  Σπόντης Νίκος έδωσε  άφθονο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της δωδεκάδας του.
«Αναμέναμε  ότι το παιχνίδι δεν θα είχε μεγάλο  βαθμό δυσκολίας γιατί οι αντίπαλοι είναι μια ομάδα που έχει μεν  πιτσιρικάδες με πλούσιο  ταλέντο αλλά  σχετική απειρία και εμείς από την πλευρά μας αγωνιζόμασταν  με την επιθυμία  να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις..." σημείωσε ο κόουτς Σπόντης Νίκος."..αλλά αυτό έπρεπε να αποδειχθεί και στο παρκέ!...Ήταν  γενικά ένα καλό παιχνίδι για μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελαχιστοποιήσαμε τις  στιγμές αδράνειας , με αποτέλεσμα να μοιραστούν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και να γευτούν τη χαρά του παιχνιδιού.Μέχρι το τέλος φανήκαμε ανταγωνιστικοί και  και πήραμε αυτή την  νίκη .Συγχαρητήρια στην  αξιόλογη ομάδα του Πολυκάστρου  για την προσπάθεια που κατέβαλε, εύχομαι να βρει γρήγορα το δρόμο της και να χτίσει μια δυναμική ομάδα ....».
Σερέτης Θεολόγος: "...  
Το σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο  μέχρι το τελικό  ήταν ενδεικτικό της κυριαρχίας μας.
Στην διάρκεια  του αγώνα δεν αντιμετωπίσαμε  ιδιαίτερη δυσκολία να διατηρήσουμε  το ρυθμό που ήδη είχαμε , φτάνοντας σε μια ακόμα  νίκη, αποτέλεσμα της καλής ψυχολογίας και απόδοσης των νεαρών μας καλαθοσφαιριστών.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης στη  διάρκεια του αγώνα και την ηρεμία  που χαρακτήρισε τις τελικές τους αποφάσεις σε όλο το παιχνίδι. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το καλό μπάσκετ που έπαιξαν όλα τα παιδιά της αποστολής , αυτό σηματοδοτεί ότι η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις πρέπει να συνεχιστεί! Οι "Ίκαροι" και  φέτος είναι μια μεγάλη οικογένεια .Αυτό μας βοηθά στην καλύτερη απόδοση  στο παρκέ. Μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια στην ομάδα του Πολυκάστρου για τη φιλότιμη προσπάθεια που έκανε, είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον τουε ανήκει γιατί έχουν αρκετό ταλέντο...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου