Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 18/12



Όταν νιώθεις ότι εξαντλείται η υπομονή σου,
να διαλέγεις την επιμονή!


Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα, που φαίνεται να έχει και νομικές προεκτάσεις. Ακόμη, μπορεί να σου ζητηθεί μια οικονομική συνδρομή για μια υπόθεση που στην πορεία της θα αποδειχθεί άκαρπη. Παράλληλα, ίσως βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που ποντάροντας στο φιλότιμό σου σε πιέζει να κάνεις κάτι που ξέρεις ότι θα σε ζημιώσει.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να είναι «δέσμια» του Κρόνου καλό είναι να απέχεις από τα ερωτικά «παιχνίδια», αφού δεν προμηνύεται κάτι καλό. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να κάνεις πράγματα που αντιβαίνουν τις ηθικές αρχές σου.

Γενικά
Σε αυτήν την φάση, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να αποδειχθεί μια «κερκόπορτα» για τα οικονομικά σου, αφού έλκει άτομα τα οποία σου ζητούν να χρηματοδοτήσεις μια υπόθεση, έχοντας όμως κατά νου τα δικά τους συμφέροντα και μόνον. Γενικότερα, ο ενεργός Κρόνο σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις οικονομικές σου συναλλαγές, αποφεύγοντας κάθε περιττό έξοδο,.
Ερωτικά
Η ανασφάλειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που μελλοντικά θα αποδειχθεί εντελώς ακατάλληλη για σένα. Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, φαίνεται ότι ο άνθρωπός σου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, που στενοχωρεί και σένα.

Γενικά
Όσες συναισθηματικές πιέσεις κι αν δέχεσαι για να υπαναχωρήσεις από τα συμφωνηθέντα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να επιμείνεις στις «κόκκινες γραμμές» σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό θέμα. Εξ άλλου μπορείς κι εσύ να θέσεις την «άλλη πλευρά» προ των ευθυνών της. Παράλληλα, ίσως πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Με τον Κρόνο «παρόντα», θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αφού έχεις την τάση να «τραβάς» το πρόβλημα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια σχετικά σοβαρή κρίση.

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος αυξάνει τις «μαζοχιστικές» σου τάσεις και δείχνεις πρόθυμος/η να «φορτωθείς» με επιπλέον προβλήματα και υποχρεώσεις ή να πάρεις την ευθύνη προσώπων ή καταστάσεων χωρίς μάλιστα να σου το ζητήσουν. Αν όμως πιστεύεις ότι θα εισπράξεις τα εύσημα για τις προσπάθειές σου, μάλλον θα διαψευστείς, αφού το πιθανότερο είναι να σου «φορτώσουν» και τις αποτυχίες... τριών γενεών!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει την γοητεία σου, κάτι όμως που στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθεί μέγα... πρόβλημα, αφού τα άτομα που σε προσεγγίζουν δεν έρχονται για να μοιραστούν αλλά για να σου πάρουν όσα περισσότερα μπορούν.

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις απογοητευμένος/η ή «αποτυχημένος/η», σου δίνει όμως κι ένα μεγάλο μάθημα: Να «απλώνεσαι μέχρι εκεί που φτάνεις», κάτι που συμπεριλαμβάνει και την εμπιστοσύνη που δείχνεις σε κάποια άτομα, μόνο και μόνο επειδή αποτελούν μέρος της «αυλής σου». Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που θα σε στενοχωρήσει.
Ερωτικά
Η προσπάθειά σου να «στήσεις» μια ερωτική «φωλιά» για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν θα έχει τα ποθητά αποτελέσματα. Αλλά αν επιμένεις να κάνεις κάτι χρήσιμο και αποδοτικό, τότε δώσε λύσεις στα προσωπικά προβλήματα των άλλων.

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος στον Τοξότη σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αφορούν στην οικογένειά σου αλλά και σε περιουσιακά θέματα που ενδεχομένως την ταλανίζουν. Κι εδώ ίσως υπάρξει «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που έχει κάνει κάποια «φάουλ» αλλά ζητά και τα ρέστα! Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι για να διευθετήσεις κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις.
Ερωτικά
Η προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις μυστικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται να μην καρποφορεί, ίσως όμως τελικά να είναι καλύτερα έτσι, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σε εκθέσει ακούσια ή εκούσια!

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σχεδιάζει να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις ή ζημιές που εκτός των άλλων θα σε βάλουν σε επιπλέον έξοδα. Κι εδώ θα κριθεί η προνοητικότητά σου, που όντως μπορεί να σε βγάλει «ασπροπρόσωπο/η». Τα πράγματα όμως μπορεί να είναι πιο περίπλοκα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που ίσως σε φέρει σε δύσκολη θέση είτε με ένα αίτημά του, είτε με τα καμώματά του!
Ερωτικά
Ίσως να σε έχει κυριεύσει η ανασφάλεια της μοναξιάς αλλά κάθε πράμα στην ώρα του! Το πιο «άκυρο» που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την φάση είναι να ενδώσεις σε μια σχέση, αφού το «ισοζύγιο» προβλημάτων και απολαύσεων θα είναι αρνητικό.

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, καταφεύγοντας όμως σε κλασικές συνταγές, αφού ο ενεργός Κρόνος «καραδοκεί» για να σου αποδείξει ότι τουλάχιστον για σήμερα κάθε καινοτομία είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Επιπλέον σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό σε ένα οικονομικό σου πρόβλημα και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο αλλά φαίνεται ότι η όποια σχέση μεταξύ σας θα ορίζεται περισσότερο από το συμφέρον, παρά από συναισθήματα. Ίσως μάλιστα να σου ζητηθεί άμεσα να καταθέσεις τον οβολόν σου!

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αγαστή συνεργασία με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, σε ωθούν να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποια θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα, κόβοντας τις «κακές συνήθειες». Μπορεί όμως να χρειαστεί να ασχοληθείς και με ένα ανάλογο πρόβλημα ενός δικού σου ανθρώπου.
Ερωτικά
Ίσως κάνεις σχέδια για να βρεθείς με τον άνθρωπό σου, σε καθεστώς απόλυτης εχεμύθειας, τελικά όμως μπορεί να μην μοιραστείτε τόσο τον έρωτά σας, όσο καημούς και προβληματισμούς για τις δουλειές σας και την άτιμη κοινωνία!

Γενικά
«Όποιος είναι έξω απ’ το χορό, πολλά τραγούδια λέει»... Ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου και να πράξεις σύμφωνα με την εμπειρία σου. Αν μάλιστα ακολουθήσεις τα κελεύσματα των άλλων, το πιθανότερο είναι να βρεθείς μπλεγμένος/η σε «ιντριγκαδόρικες» καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν. Ίσως πάλι, να μάθεις κάτι στενόχωρο για ένα φίλο ή μια φίλη σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεχάσεις τα δικά σου, δίνοντας λύση σε ένα προσωπικό πρόβλημα ενός φίλου ή μιας φίλης. Δεν χρειάζεται όμως να προσφέρεις κάτι περισσότερο από μια ηθική συμπαράσταση και χρήσιμες συμβουλές.

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος, παράλληλα όμως ο ενεργός Κρόνος ξυπνά την «αίσθηση δικαίου» μέσα σου κι είναι πιθανόν να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες που δεν σε ωφελούν προσωπικά αλλά «αποκαθιστούν την τάξη» κατά την κρίση σου βέβαια. Αυτά... παθαίνει κανείς, όταν εμπιστεύεται άτομα, που χρησιμοποιούν την συλλογικότητα για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση «τραβάς» δύο τύπους υποψηφίων: Άτομα με τα οποία σας χωρίζουν αρκετά χρονάκια αλλά και άλλα που είναι ήδη δεσμευμένα, όντας όμως συναισθηματικά στερημένα, ψάχνουν το ερωτικό «αποκούμπι» τους.

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος βάζει τους άλλους να αναζητούν στο πρόσωπο σου ένα «εξιλαστήριο θύμα» και με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου ίσως τελικά κληθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις τα πολλά-πολλά, ιδιαίτερα με άτομα που «πλασάρονται» ως ειδικοί επί ενός θέματος, ενώ στην πραγματικότητα ό,τι έχουν πετύχει στην ζωή τους είναι με «ξένες πλάτες»!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει να «ξανοιχτείς» απέναντι σε ένα πρόσωπο που τελικά θα αποδειχθεί ανάξιο των προσδοκιών σου. Ακόμη, αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια ερωτική «παρατυπία», άστο για μια άλλη φορά!

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου