Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Εκλογές ΝΔ: Κυριάκος Μητσοτάκης: "Άδωνι σε ευχαριστώ"!



Ο Άδωνις Γεωργιάδης το δήλωσε... καθαρά και ξάστερα! Στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κι ο τελευταίος τον... ευχαριστεί!
Το απόγευμα της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης, που πήρε την τελευταία θέση στον πρώτο γύρο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε πως στον δεύτερο γύρο, που θα βγάλει και το νέο πρόεδρο του κόμματος, στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα tweet τονίζει πως με τον Άδωνι Γεωργιάδη μοιράζονται το ίδιο πάθος για να κάνουν τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη και τον ευχαριστεί για τη στήριξή του!
Στο tweet επισυνάπτει και μία δήλωσή του, στην οποία τονίζει: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξη που μου παρέχει ενόψει του δευτέρου γύρου.
Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη. Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών.
Η ενότητα έχει εξασφαλιστεί. Το δίλημμα όμως παραμένει. Συρρίκνωση και Στασιμότητα ή Διεύρυνση και Ανανέωση; Στον πρώτο γύρο το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από το 60% και πλέον των παλαιών και νέων μελών μας. Έχουμε καθήκον να κάνουμε πράξη την εντολή τους.
Την 10η Ιανουαρίου, το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης θα ενισχυθεί και θα είναι νικηφόρο".




newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου