Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Πυρετώδεις ετοιμασίες για την Παραμυθούπολη Γιαννιτσών.Κυριακή τα εγκαίνια.



Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία του Δήμου Πέλλας αλλά και υπεύθυνοι οργάνωσης της 5ης Παραμυθούπολης Γιαννιτσών.Ο χριστουγεννιάτικος θεσμός ωριμάζει φέτος και όλοι ,μικροί και μεγάλοι,περιμένουν με αγωνία και λαχτάρα να περπατήσουν ,να χαρούν και να διασκεδάσουν στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών.Φέτος παρά τα εμφανή προβλήματα της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης,ο Δήμος Πέλλας υπόσχεται να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή του κόσμου,κυρίως των μικρών παιδιών,στηρίζοντας τη διοργάνωση με
δεκάδες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις ,όλες συγκεντρωμένες στο κεντρικότερο σημείο των Γιαννιτσών.Αρχή μεθαύριο Κυριακή στις 7 το απόγευμα οπότε  θα ανοίξει και επίσημα τις πύλες της η 5η Παραμυθούπολη Γιαννιτσών.


22 σχόλια:

  1. ΦΕΤΟΣ Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουτε παγοδρομιο ουτε φουσκωτα και παιχνιδια για μικρους ουτε χρωμα γιορτινο.μια κανονικη μπαρουφα.μου φαινεται πως τα χει ολα γραμμενα ο δημαρχος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά θα ναι και φέτος μην τρελένεστε εσείς οι καστερπαπανικοληδες.Αντε ελάτε να σας κουνήσουμε και τζάμπα στο τρενάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα πέσει πολύ κράξιμο λέμε για την πατάτα που θα παρουσιάσει φέτος ο στάμκος.Ήδη τα πικρόχολα σχόλια τα εισπράτουν οι σύμβουλοί του.Προχθές ένας από αυτούς έλεγε πως την ευθύνη για το φιάσκο την έχει συγκεκριμένο πρόσωπο του στενού κύκλου.Περιμένετε λίγο και θα καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήτανε η ζήλεια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα.

      Διαγραφή
  6. ο δημος μας ειναι πολυ μικρός για να μπορει να διοργανώσει μια τέτοια γιορτη!!! Αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατάντησε πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο τα Goodys είναι στο πνεύμα των ημερών...Κατά τα αλλα ο πεζοδρομος είναι αστολόιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η βλαχα τον κανει ρόμπα για μια ακομη φορά.Τραγική εικόνα στον πεζόδρομο παρά την διαφήμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η γνωστή ΚΔ τα σκα@#σε και η ΔΣ πάλι τον ξελάσπωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χειρότερη απο καθε άλλη φορά !!!! Οι δε κούνιες απο μια άλλη εποχή!!! Σας ευχαριστούμε που μας γυρίσατε τόσο πίσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακμιακή κατάσταση.Ο κόσμος βγήκε στον πεζόδρομο αλλά απογοητεύτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν είσαι πάντα κακός και κακοπροαίρετος, αν είσαι μίζερος και εμπαθής, αν είσαι προκατειλημμένος και πονηρός, αν έχεις συνηθίσει την ασχήμια(γιατί την βλέπεις κάθε πρωί στον καθρέφτη σου )τότε ΝΑΙ για σένα όλα ήταν μαύρο χάλι. Ελπίζω τώρα τουλάχιστον να νιώθεις λίγο όμορφα που έβγαλες την κακία και την ασχήμια της ψυχής σου. Σε λυπάμαι πραγματικά. Μακάρι ο θεός να σε βοηθήσει τέτοιες μέρες να δεις την ομορφιά που υπάρχει γύρω σου και ίσως τότε ομορφύνει για λίγο και η δική σου ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΕΙΣΑΙ
      ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
      ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ

      Διαγραφή
    2. υπάρχει έστω και ένας απο τους συμβούλους του Στάμκου που να μην τα φορτώνει ολα τα ασχημα στην συγκεκριμένη κυρία απο ΚΒ ?????? αυτούς ψήφισε ο κόσμος και οχι αυτήν, ας ξυπνήσουν επιτέλους και ας κάνουν ότι πρέπει αν μπορούν αν δεν μπορούν να πανε στα σπίτια τους

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

      Διαγραφή
  14. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ,ΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΗΜΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ponyri kryabisiothsa katw ta xeria soy apo toys giannitsiotes giath se blepo na erxese giannitsa me diabathrio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Αντιδημαρχος που έφυγε Γερμανία ποτε θα παραιτηθεί δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή