Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Συνέχεια στις νίκες για τους παίδες του Μ.Αλεξάνδρου



Με ακόμη μια νίκη εκτός έδρας συνέχισε την αγωνιστική του δραστηριότητα το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών νικώντας την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Γ.Α.Σ. Έδεσσα 2011» με σκορ 41 - 82,  την Κυριακή 6-12-2015, στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας.
Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» δεν συνάντησε καμία αντίσταση σε όλο το παιχνίδι αφού η ομάδα της Έδεσσας είχε ηλικιακά πιο νεαρούς αθλητές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ακολουθήσουν σε άμυνα αλλάκαι επίθεση την ομάδα του «Μέγα».


Ο προπονητής της ομάδας του «Μέγα», Χαράλαμπος Χαριτίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Έδεσσας που αν και με πιο νέους αθλητές αγωνίστηκε όσο μπορούσε δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο. Το παιχνίδι δεν χωράει κριτική γιατί ήταν πολύ εύκολο για τους παίκτες μου. Μετά το ρεπό που έχουμε την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μας και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό γιατί έχουμε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους ακούραστους γονείς των αθλητών μας που μας ακολουθούν και μας δίνουν την πολύτιμη βοήθεια τους αλλά και την στήριξη τους σε όλα τα παιχνίδια.».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 4-22, Β΄ 6-24, Γ΄ 14-26, Δ΄ 17-10.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Χ. Χαριτίδης – Γ. Κασιμίδης) : Στόιτσης Κ. 18π, Τζανίδης Π. , Μπάρπμας Δ. 10π, Βενιτσανόπουλος Α. 16π, Παπασταύρου Α., Καλβάκης Θ. 6π, Βαφειάδης Α. 4π, Χατζηλαμπρινός Σ. 13π, Καραγιώργος Α. 3π, Καρουλίδης Η. 4π Γραικός Γ. 7π, Μυλωνάς Δ.

Γ.Α.Σ. Έδεσσας 2011  (Μπιτέρνας Κ.): Ρέππας Σ, Καιλίδης 6π, Δουλκερίδης 1π, Βλαδίκας Χ., Μποζίνης  21π, Τεντέρης 2π, Σταυρόπουλος Κ. 4π, Βλαδίκας Θ., Συμεωνίδης 7π, Γάτσος, Παπαδόπουλος, Καφετζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου