Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Κυβέρνηση οπερέτα.Έφεραν τροπολογία για τους αγρότες για να μην την εφαρμόσουν!



Το είδαμε κι αυτό! Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αφού κατέθεσε τροπολογία στο νομοσχέδιο για τις βοσκήσιμες γαίες, ανακοίνωσε στο σώμα ότι δεν πρόκειται να την εφαρμόσει!Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Αποστόλου κατέθεσε τροπολογία η οποία προβλέπει τη σταδιακά επιστροφή 320 εκατ. ευρώ από 725.000 αγρότες για τις ενισχύσεις που είχαν λάβει από τον ΕΛΓΑ τα έτη 2008 και 2009 από το διαβόητο πακέτο Χατζηγάκη, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αφού όμως την κατέθεσε είπε ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και ο ίδιος υπουργός η τροπολογία δεν πρόκειται να εφαρμοστεί! «Εάν δεν κάνουμε κάτι πάνω σε αυτό το θέμα θα έχουμε ημερήσιο πρόστιμο και η ΕΕ θα μας πάει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Αλλά όσο υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και είμαι εγώ ο υπουργός δεν θα εισπραχθούν αυτές οι ανακτήσεις», τόνισε και συμπλήρωσε συνωμοτικά «Καταλαβαίνετε τι σας λέω…».
Η παραπάνω δήλωση του κ. Αποστόλου προκάλεσε την έκρηξη των βουλευτών της αντιπολίτευσης, οι οποίοι έκαναν λόγο για προκλητική κοροϊδία του κ. Αποστόλου προς την Ευρωπαϊκή Ενωση την οποία θεωρεί κουτόφραγκους όπως έλεγαν χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου