Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης."Δεν εγγυόμαι πως η εκλογή θα ναι αδιάβλητη διαδικασία"



«Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η διαδικασία θα είναι αδιάβλητη. Κανείς πολιτικός δεν μπορεί να το εγγυηθεί», δήλωσε ο υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ. μιλώντας στο Mega. «Δεν μπορεί πολιτικό ζήτημα τέτοιου μεγέθους να κρίνεται μόνο από την τεχνολογία», υποστήριξε. Αν το τεχνικό δεν προχωρήσει δεν γίνεται η διαδικασία.
Δεν έχω καμία επίσημη ανακοίνωση για τις κάλπες στις 20 Δεκεμβρίου, τόνισε. Περιμένω από τον κο Παπαμιμίκο να μας πει τι συμβαίνει προσέθεσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Οπως είπε ουδέποτε μίλησα για δόλο για την ψηφοφορία της προηγούμενης εβδομάδας, είπε ο κος Μεϊμαράκης προσθέτοντας ότι γι’ αυτό ζήτησε προσφυγή στη δικαιοσύνη. Το 2009 είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου για τη διαδικασία και αυτές οι αντιρρήσεις παραμένουν.

Απαντώντας σε ερώτηση για την προεκλογική τακτική του είπε πως «δεν μίλησα ποτέ για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ» Προσέθεσε ότι προεκλογικά είπε ότι αποδέχεται διαδικασία συνεννόησης για να εξασφαλιστεί η εκτέλεση της συμφωνίας.

Τώρα δεν ισχύει αυτό, τόνισε αλλά όπως είπε το «ναι» του κόμματος αφορούσε μόνο στους στόχους και το χρονοδιάγραμμα της συμφωνίας με τους δανειστές. «Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα του Αλέξη Τσίπρα».

«Οι εξελίξεις τρέχουν αλλά με τα σημερινά δεδομένα αποκλείεται να συνεργαστούμε με τον Αλέξη Τσίπρα. Αν μπορούμε να τον σύρουμε σε μια σωστή πολιτική, θα το δούμε», τόνισε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου